Следва

Димитър Павлов vs. Орлин Павлов: Пееш ли под душа? Какво?

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Още кино, още трейлъри и още много истории, които си заслужава да бъдат гледани..

Movies & TV преди 10 години

Още кино, още трейлъри и още много истории, които си заслужава да бъдат гледани. Изберете най-интересните и се подгответе за много екшън, смях или сълзи с новата селекция от най-добрите филми, които очакваме с нетърпение, за да гледаме на големия екран.

"Несломим" ("Unbroken")

Актьорите:  Джон Магаро, Фин Уитрок, Джак О'Конъл, Домнал Глийсън, Гарет Хедлънд

Режисьорът: Анджелина Джоли

Сюжетът: Лентата проследява историята на олимпийския атлет и военен герой Луи Замперини от САЩ, сега 96-годишен. Замперини участва в Олимпиадата през 1936 г. в Берлин. През 1941 г. постъпва във ВВС на САЩ. През април 1942 г. самолетът му се разбива над Тихия океан. Той обаче оцелява, прекарвайки 47 дни на сал. Прибран е от японски войници, но после е изпратен за две години и половина в лагер за военнопленници. Освободен е едва през 1945 г., след края на войната.

Премиерата: 25 декември 2014 (световна)







"Синът Божи" ( "Son of God")

Актьорите: Амбър Розе Рева, Рон Пърлман, Саймън Кунц, Рома Дауни, Диего Моргадо, Андрю Брук, Луиз Деламер, Дауд Шах, Адриан Шилер

Режисьорът:  Кристофър Спенсър

Сюжетът: Филмът на режисьора Кристофър Спенсър преразказва историята за живота на Исус Христос (в ролята Диого Моргадо) по един епичен, вълнуващ и незабравим начин.

Вдъхновеният от Библията сюжет за земния път на Христос и отношенията с най-близките му хора е подкрепен от впечатляващи визуални ефекти, екзотичните пейзажи и наситен с емоции музикален саундтрак, дело на световноизвестния композитор Ханс Зимър (“Пърл Харбър”, “Гладиатор”).

“Синът божи” е амбициозен епичен филм, който проследява живота на Исус Христос от скромните му детски години до предизвикалото бурни събития разпятие на кръста и последвалото чудодейно възкресение.

Премиерата: 28 февруари 2014 (световна)

 







"Джо" ("Joe")

Актьорите: Никълъс Кейдж, Рони Джийн Блевинс, Тай Шеридан, Сю Рок, Хедър Кафка, Бренда Айсакс Бут, Ерин Елизабет Рийд

Режисьорът:  Дейвид Гордън Грийн

Сюжетът: Звездата от “Скалата“ Никълъс Кейдж изпълнява главната роля във вълнуващия драматичен трилър “Джо“.

Кейдж се превъплъщава в образа на бившия затворник Джо Рансъм, който се е преместил да живее в провинциалната част на Тексас и се опитва да остави миналото зад гърба си. През деня той работи за дърводелска компания, а през вечерта се отдава на алкохола. Но когато в града пристига 15-годишния Гари пред Джо се открива идеалната възможност да изкупи греховете си. Гари се опитва да помогне на своето семейство и единствения, който му подава ръка е Джо.

Превърнал се в защитник и герой за младото момче Джо открива, че това ще бъде единствения начин по който живота му ще придобие истински смисъл.

Премиерата: 11 април 2014









"Годзила" ("Godzilla")

Актьорите: Виктор Разък, Ричърд Т. Джоунс, Дейвид Стратърн, Кен Уатанабе, Жулиет Бинош, Сали Хоукинс, Елизабет Олсън, Арън Тейлър - Джонсън, Браян Кранстън

Режисьорът:  Гарет Едуардс

Сюжетът: Това ще бъде абсолютен рибуут на легендата за „Годзила“! Заземена, реалистична визия на чудовището и съпътстващите го събития. Нещо като: „Какво ще се случи ако Годзила влезе в нашия свят днес?.

На въпрос дали действието ще се развива в поне един азиатски град, продуцентът отговори, че не иска да издава повече детайли от сюжета. Сценарият е дело на Дейвид Галахам („Непобедимите“); Дейвид С. Гойер („Черният рицар“) и Макс Бьорнщейн („Седмият син“).

Премиерата: 16 май 2014 (за България)









" На ръба на утрешният ден" ("Edge of Tomorrow")

Актьорите:  Том Круз, Емили Блънт, Бил Пакстън, Шарлот Райли, Тони Уей

Режесьорът:  Дъг Лаймън

Сюжетът: Историята на “На ръба на утрешният ден” разказва за войната между хора и извънземни, а централната сюжетна линия проследява преживяванията на войник от специалните части, който въпреки, че е убит на бойното поле се събужда на следващата сутрин само за да открие, че има възможността да преживее отново съдбовния ден.

Принуден да изживява деня на смъртта си отново и отново, той трябва да намери начин да промени създалата се ситуация. Единственото на което може да разчита е факта, че с всеки отново преживян ден той става все по-добър войник.

Премиерата: 30 май 2014 (за България)







More from View Sofia

More Movies & TV