Следва

Пълен обем без утежняване с новата спирала на AVON

Как го прави тя: Виктория Бекъм за Allure

Освен с нова есенно-зимна колекция и чудесно семейство, Виктория Бекъм може...

Celebrity beauty преди 10 години

Освен с нова есенно-зимна колекция и чудесно семейство, Виктория Бекъм може да се похвали и с корица за новия брой на американското издание Allure. И нищо чудно: блестящата й кестенява коса, стегната и гладка кожа и стилен, но тренди макиаж са нейна запазена марка от години насам.

Специално за изданието 39-годишната звезда открехва вратичката на бюти репертоара си, като споделя включително, че никога не бръсне краката си: „Не си бръсна краката. Никога. Предпочитам лазерна епилация, която е невероятна. Това е един от най-добрите съвети, които съм получавала! И всичко това благодарение на Ева Лонгория”.

Вики е и голям почитател на бюти елексира на марката Caudalie, както и на крема за ръце на Royal Apothic. Стройната й снага на футболна съпруга обаче не се постига само с магически кремове; Дори на Мисис Бекъм й се налага да тича по 6 километра редовно, за да запази форма. Всичко това, разпределено между проектиране на нова колекция и 4 деца.

Но да се върнем на визията на Виктория за корицата на новия брой на Allure: бившата Пош Спайс изглежда много красива и елегантна в металиково бронзови сенки, нюд устни и силно подчертани вежди. Освен това звездата наскоро призна, че е премахнала имплантите в гърдите си, от които и без това, намираме ние, няма никаква нужда.





More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя