Следва

MFW: Дефилетата - Gucci, есен-зима 2014/15

NYFW: Най-интересното при аксесоарите от Седмицата на Модата в Ню Йорк есен-зима 2014/15

Накитите ги предпочитаме масивни, точно като гривните на Donna Karan и Reed Krakoff, тройните пръстени на...

All fashion преди 10 години

Официално сме в Милано, където от вчера се завърта пищна модна фиеста, типично по италиански, но ще се върнем там, откъдето започна всичко – Ню Йорк, за да надникнем в скрина с аксесоарите, които малко пренебрегнахме, хипнотизирани от величествените кожи с косъм. Е, те се срещат тук-там и върху обувките и чантите, но това май е неизбежно този сезон.

Направихме малък подбор на нещата, които бихме си взели на секундата, включихме и няколко по-екстравагантни хрумки, които не се вписват в ежедневието ни, но пък са доста вдъхновяващи.

Изключително много ни допаднаха квадратните кожени пликове на 3.1 Phillip Lim и Derek Lam, раираната „бомбичка” на MBMJ и луксозната синя кожа с косъм, покриваща обемистия вариант на Jason Wu.

Омагьосани сме от екстремно високите ботуши на Alexander Wang, както и всичко останало, носещо този етикет. „Бойните” му чанти са абсолютен must have на съвременната градска жена.

Винаги посрещаме с отворени обятия поредните дози оксфордки и май скоро няма да ни омръзнат. Симпатизираме на моделите на Helmut Lang, Proenza Schouler и Alexandre Herchcovitch.

Накитите ги предпочитаме масивни, точно като гривните на Donna Karan и Reed Krakoff, тройните пръстени на Proenza Schouler и завъртяните метални колиета на Altuzarra.

Всичко това - в галерията горе>>
 

More All fashion