Следва

Четиво в четвъртък: „Мъжът, жената и гладът" от Даина Чавиано

Димитър Павлов vs. Орлин Павлов: Пееш ли под душа? Какво?

Редовното пеене у дома е изключително полезно за здравето и влияе благотворно на психо-емоционалното състояние...

Music преди 10 години

Тези тук май нямат родствена връзка и това е съвсем случайно... ама съвсем случайно съвпадение на фамилии, което установихме малко преди да започнем да пишем материала за тях. Това, което ги свързва обаче е изключително положителният медиен образ, който и двамата имат, безкрайните им сини очи и страшно забавните отговори, които ни дават всеки път, когато ги запитаме нещо. 

Този път решихме направо да влезем в банята с тях, но не за друго, да не си помислите нещо, а за да чуем дали свежите родни любимци пеят, докато си взимат душ.

Наскоро четохме, че редовното пеене у дома е изключително полезно за здравето и влияе благотворно на психо-емоционалното състояние, затова от тогава ние по цял ден си тананикаме нещо, пък какво остава, докато сме в банята. Но все пак тук не става въпрос за нас, а за Орлин и Димитър Павлови, които днес имат право на отговор, а въпросът е: "Пееш ли под душа? Какво?"

Димитър Павлов

Не! Не пея под душа. Пея с уредба обикновено. С нещо познато и любимо! Но под душа правя какви ли не други неща. Иначе обикновено пея когато ми е весело, но нищо конкретно. Пея и когато пия, но това е клише, тогава по-скоро пищя...

Орлин Павлов

Да! Пея под душа постоянно. Най-често пея канцонети. Имам една любима, която се изпълнява от Лучано Павароти казва се Surriento. Тя не е за моя глас, тя е за тенор, но ми е много любима. Пеенето под душа ме тонизира и събужда и наистина се чувствам много добре да го правя, признавам си...
 

More from View Sofia

More Music