Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 24 февруари - 2 март

Дизайн за вдъхновение - Пълна къща с идеи. Домът хамбар на една австралийска дизайнерка

Ако някога сте стъпвали в някои от магическите магазини на модния дизайнер Лий Матюс, тези снимки на неговия невероятен дом в Сидни, ще ви зарадват..

All About Life преди 10 години

След разходката до Бруклин, където срещнахме Стейси Ан с нейната чудата дарба да подрежда в апартамента си всевъзможни дребни и на пръв поглед ненужни неща, но пък с изключителен резултат, сега е време да се разходим до Сидни.

Там се запознаваме с модната дизайнерка Лий Матюс. Ако сте стъпвали в някой от нейните магически магазини, тези снимки на невероятния й дом в австралийския град ще ви зарадват, но най-вероятно няма да ви учудят.

Подобно на вечните й дизайни, изработени от висококачествена коприна и памук, които се подчиняват на ретро естетиката, това, което виждаме в нейния дом, е изключителен усет към детайла и любов към античните и стари предмети, които тя съчетава по изключителен начин, създавайки уют, топлота и спокойствие в своята крепост.

Да се разходим!





















More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.