Следва

Кристина Агилера е бременна!

Момичето порасна! Риана навърши 26 по бански в снега

Ски или спускане с шейни са вариантити за забавление, когато си там, но не и за Риана, която отпразнува 26-ия си рожден ден в зимния курорт вчера по бански в снега и по-точно докато пушеше пура в горещото джакузи...

People of art преди 10 години

Аспен е известен като зимната площадка на звездите и е сред най-популярните дестинации на известните, които са решили да се отдадат на заслужена почивка в студените месеци. 

Ски, сноуборд или спускане с шейни са вариантите за забавление, когато си там, но не и за Риана, която отпразнува 26-ия си рожден ден в курорта вчера, при това по бански в снега и по-точно докато пушеше пура в горещото джакузи.



Тя започна празненството с торта, бисквитки, шампанско и марихуана, след което облече банския си, за да се почувства горещото й тяло в свои води и излезе да се поразходи на снега. Е, разбира се, това се случи само за малко, след което барбадоската красавица тържествено се топна в топлата вана с горещ шоколад в ръка и ски очила на глава и позира за няколко бързи снимки, които по-късно сподели с феновете си.





Риана пусна кадрите в Instagram, за да покаже на всички как точно е прекарала личния си празник и как се е забавлявала, а коментарът й в Twitter по повод всичко случващо й се  гласеше: "Аз съм снежно, планинско зайче."



По всичко личи обаче, че Риана никак не е щастлива от факта, че остарява с още една година. Повечето й снимки в социалните мрежи са с послание: "Ще бъда на 25 завинаги". 








 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра