Следва

Кралски особи и ексцентрични любовници - вдъхновението на пролетната колекция грим на Dior

Пълен обем без утежняване с новата спирала на AVON

Компанията за жени AVON представя своята голяма иновация Aero Volume – първата спирала, вдъхновена от космическите технологии, за постигане на лекота и безупречен обем..

Hair преди 10 години

Компанията за жени AVON представя своята голяма иновация Aero Volume – първата спирала, вдъхновена от космическите технологии, за постигане на лекота и безупречен обем. Новата спирала е истинско постижение в грима – създадена по най-леката формула при спиралите за обем, тя дава на дамите комфорт през целия ден, като прави миглите ултра леки и повдигнати.

AVON залага на иновативната технология Zero Gravity с антигравитационен комплекс от аеро-частици. Подсилена с комплекс от фибри, тя създава усещането за безтегловност и освобождава клепача от типичната тежест в края на деня. Уникалната звездообразна четчица на Aero Volume повдига миглите вертикално и разнася туша равномерно за красив обем. Успехът на формулата се крие в малките въздушни каналчета на четката, които пренасят обема до самата основа на миглите, а дългите влакънца държат косъмчетата на миглите отдалечени с часове.

За пръв път обемът е постигнат с такава лекота. Сега дамите могат да се насладят на перфектна визия от сутринта до вечерта, а погледът остава свеж, без излишно слепване и натежаване на миглите. С иновативната спирала AVON дава на жените още един повод да се почувстват леки и ефирни в началото на пролетта.

Aero Volume е продукт от ново поколение, с който миглите преминават всички познати граници. Дълготрайният обем, уникалната лекота и прецизното разделяне на миглите са истинско оръжие в ръцете на всяка жена, която иска да съблазни с красива визия и дързък, смел и пленяващ поглед.

More from View Sofia

More Hair