Следва

С цвят на слънчоглед

Като тръстика на вятъра

Стана топло и ние, дамите, започнахме да се разголваме.
Но гледката на...

Beauty преди 17 години

Стана топло и ние, дамите, започнахме да се разголваме.
Но гледката на зимна плът, скрита доскоро под пластове пуловери и връхни дрехи, не винаги изглежда както ни се иска. Затова Март е правилният месец в който да помислим за извайване на формите си.
Освен класическото решение със спорт и диети, съвременните фармацевтични и козметични продукти вършат чудеса за стягане на тялото и оформяне на желаната фигура.
ViewSofia предлага избор от продукти от различни класове, за да задоволи индивидуалния вкус и избор на всеки.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>


<@SITE_URLp>

 

<@SITE_URLp>






 Specific Minceur Cellulite<@SITE_URLstrong> e формула на лабораториите Forte Pharma за ефикасно премахване на целулита. Комбинацията от горчив портокал, кола и какао и растителните ензими от ананас и папая подпомага разграждането и отделянето на мазнините и стимулира дренирането на тъканите. Фантастичният резултат е намаляване обиколката на бедрото с 4 см. и намаляване натрупаните мазнини с 53%, цена - 35.95 лв.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>





<@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

 

Specific Minceur Ventre Plat<@SITE_URLstrong> Forte Pharmae първата хранителна добавка за плосък корем, която действа срещу натрупването на мазнини в коремната област и разрешава проблемите с храносмилането като тежест, подуване и газове. След употреба на продукта обиколката на талията намалява средно с 1.4 см, а на ханша – с 2.9 см, цена - 32 лв.
  <@SITE_URLp>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp>

 







Anti-Cellulite Mineral Butter<@SITE_URLstrong> на Sea of Life съдържа 26 минерала и почвени елементи от Мъртво море и е ефективно за намаляване на целулит и предотвратяваване появата му, като същевременно тонизира кожата, цена - 65 лв.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>














Retinol Anti-cellulite<@SITE_URLstrong> на Roc съчетава действието на ретинол, кафеин и L-карнитин, благодарение на които мастните киселини се трансформират в полезна клетъчна енергия, цена - 49 лв. за 150 мл.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>














Cellu-Sculpt Leg Perfector<@SITE_URLstrong> на Avon е стягащ гел за крака с тонизиращ ефект, който осигурява дневната доза от добавки за кожата и ий придава лек тен и безупречен вид, цена - 10.90 лв.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>















Cellu Sculpt Anti-Cellulite<@SITE_URLstrong> Body Sculpting<@SITE_URLstrong> Treatment<@SITE_URLstrong> на Avon е антицелулитен гел за извайване на тялото, който намалява обиколките на ханша и бедрата, стяга корема, оформя ръцете и подобрява кръвообръщението, цена 16.90 лв.<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.