Следва

Ники Минаж на съд. Дизайнер иска 30 милиона обезщетение

Кейт Ъптън замени банските за haute couture фотосесия в CR Fashion Book

Седмицата определено се очертава добра за Кейт Ъптън; след като се появи на...

Други преди 10 години

Седмицата определено се очертава добра за Кейт Ъптън; след като се появи на корицата на Sports Illustrated (по бански, разбира се) в интересни анти-гравитационни кадри, последната фотосесия на русата сексбомба е много по-различна от обичайното амплоа, в което сме свикнали да я виждаме. Специално за изданието на Карин Ройтфелд, CR Fashion Book, което ще се появи на 25 февруару, 21-годишната моделка позира в драматично-приказна тематика, а автор на кадрите е самият мосю Шанел, Карл Лагерфелд.

“Ferocious” , или „Свирепа”, както е официалното име на броя с участието на Ъптън, я представя в ролята на Красавицата от приказката „Красавицата и звяра”, чийто персонаж приема бразилският модел Марлон Тексейра.

Много по-сдържаната Кейт Ъптън на Карин Ройтфелд включваща страхотен ретро боб, червени устни и бижута на Шанел, е класи над обичайната сладникава мацка с бронзов тен и минималистични бикини, която сме свикнали да виждаме. И също толкова секси, както обикновено.

Надали някой би предположил, че красивото, съседско момиче, танцуващо the Dougie в YouTube, ще изгрее на корицата на Sports Illustrated и ще се превърне в модния хамелеон, който познаваме днес?







More Други