Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кейти Пери и Рита Ора - изненадата на Джеръми Скот за Moschino

Кой да си помисли, че двете поп певици ще зарежат сцената, за да дефилират на модната седмица в Милано...

All fashion преди 10 години

Кой да си помисли, че двете поп певици ще зарежат сцената, за да дефилират на модната седмица в Милано? Истината е, че Рита Ора и Кейти Пери се съгласили да участват в ревюто не само за да демонстрират, че могат да бъдат талантиливи модели, но и поради факта, че това е първата колекция на Джеръми Скот за Moschino. Дизайнерът пък е известен като моден любимец и на двете звезди.

Изпълнителките се появиха на самия подиум, облечени в златно-черни тоалети, и позираха за фотографите, след което се върнаха в публиката, за да се насладят на остатъка от шоуто.

Като знак за благодарност Скот не закъсня и постна обща снимки с двете поп принцеси, която озаглави: „Благодаря ви, Рита Ора и Кейти Пери, че сте най-страхотните приятелки, за които едно момче може да мечтае! Обичам ви и двете!”.

Пред онлайн изданието WWD сподели относно новата си колекция: „Чувствам се като дете на Коледа, което е засипано с толкова нови играчки, че не знае с коя да си играе”.









Освен черните и златисти елементи в колекцията на Скот откриваме и детайли от менюто на Макдоналдс под формата на рокля, облепена с хранително инфо, и акценти с анимационния герой, Спонджбоб Квадратни гащи.

Виж цялата колекция тук>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.