Следва

Онлайн зареждане - Деним на Деним

Всички носят - Мамините джинси

null

преди 10 години

Този нов деним тренд все още не е придобил популярността, която заслужава, но прогнозираме, че нещата няма да останат задълго по този начин.

Джинсите на мама са хибрид между познатото ни скини с висока талия и любимите ни „бойфренд” модели. Свободният, прав модел застава точно на нивото на талията и изглежда най-добре в избелял винтидж нюанс, или в класическо синьо. Откриваме кройката на мама в най-различни дължини, а за вдъхновение и идеи как да носим този деним тренд на помощ идват модните блогъри и моделите.

Моделът на мама е по-слим в сравнение с този на гаджето и се съчетава перфектно дори със семпли, бели блузи и сандали, 

Трайна Сноу пък комбинира своя чифт с изрязан, къс топ в моряшко синьо, който напластява с дантелен черен потник отдолу за вечер навън със сестра си. Обувките са класическо стилето в черно, а косата е прибрана на гладка конска опашка.

Съчетанието на Тейсбаек пък е доказателство, че подобен чифт дънки не се нуждаят задължително от топ по тялото, за да пасне на по-свободната им кройка. Нейният тартан пуловер на Stella McCartney и пастелно белите токчета на Gianvito Rossi придават на визията кежуъл излъчване, а комбинацията е подходяща за неангажиращ обяд или коктейл.

Винтидж излъчването на този модел пасва идеално на вскичко що е Chanel; моделът Марин Вахт е доказателството как да постигнем идеалния парижки шик с шлифер, черни боти и чанта от френската модна къща и дънки в изпрано син нюанс.

Даниел Бернщейн пък преоткрива „бойфренд” страната на дънките със своята денди визия. Свободният топ от Theory Aguilina, мокасините с ретро привкус на Prada и дългият, мъжки блейзър на рае на Zara придават много класическо и шик излъчване.
За прочит на тренда в стрийт стила затъкваме любимо плетиво от едната страна на талията и комбинираме с дълго палто и рокерски ботуши. Стилна и ефектна визия, която лесно можем да сглобим и 5 минути преди да излезем от вкъщи.

http://www.whowhatwear.com/mom-jean-denim-trends-spring-2014
 

More from View Sofia

More