Следва

Сладураната Дженифър Лаурънс в новата кампания на Dior

ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: МЕТАЛ

„Огледалце, огледалце..” е първата ни асоциация, с която свързваме модната пролет. Но не само ние ще се...

All fashion преди 10 години

„Огледалце, огледалце..” е първата ни асоциация, с която свързваме модната пролет. Но не само ние ще се оглеждаме, светлината също ще го прави постоянно и то в нас, защото най-силният тренд за предстоящия сезон е металът и всичко, което блещука. Досега запазената му територия беше нощта и нейните убежища, но дизайнерите взеха единодушно решение да го приобщят към ежедневието ни.


Reed Krakoff


Antonio Berardi


Max Mara


Balmain


Isabel Marant


Suno


Tory Burch

Красоти от сребро се леят при Altuzarra (на снимката горе), Reed Krakoff, Antonio Berardi и Max Mara. Oт Balmain, Isabel Marant, Suno и Tory Burch са се спрели на същия благороден материал, но са го вплели в изящни текстури и произведения на ювелирното изкуство.


Christopher Kane


Jason Wu


Rochas

Като станиолени обвивки на сладкиши са творенията на Christopher Kane, Jason Wu и Rochas, a последните са вкарали и нежен флорален мотив и са подобаващ акомпанимент на special edition шоколадова палитра... или на смело и експериментиращо градско момиче.


Creature of the Wind


Diana von Furstenberg


Dolce&Gabbana


Dries Van Noten


Ralph Rucci


Zero+Maria Cornejo


3.1 Phillip Lim


Gucci


Lanvin


Haider Ackerman

Златна треска е заляла Creatures of the Wind, комбинирали блестящите си ансамбли със закачливи цветни апликации, Diane Von Furstenberg, заложила на секси минита, Dolce&Gabbana, пищни както винаги, и Dries Van Noten. Към деликатната благородност на бронза сe e обърнал Ralph Rucci, а по-цветно и експериментално са подходили Zero+Maria Cornejo, 3.1 Phillip Lim, Gucci, Lanvin и Haider Ackermann.

Със сигурност ще запомним това лято, защото то ще е изключително бляскаво. Но има малък шанс да предозираме с играта на светлината, затова ако ще се „метализираме”, то нека се ограничим с 1-2 артикула от визията ни и да оставим всичко друго неутрално.

Виж още от тенденциите на пролетта: 
ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: АРТ ПРИНТОВЕ
ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: ПЛИСЕ
 

More All fashion