Следва

Chris Benz

Editors' choice - И ние не бихме...

След старт на деня с новината, че мъжете трябва да се избират внимателно и целенасочено като апартамент...

All fashion преди 15 години

След старт на деня с новината, че мъжете трябва да се избират внимателно и целенасочено като апартамент, как да не стигнем до разговор за критериите, които всеки има при избор на партньор и кога никога не бихме се "хванали". От Miss Playmate научихме най-важното: без кола си нула! Ето нашите "не" точки:
 

Елена

Не се бях замисляла досега "с какъв мъж не бих се хванала", но тона за песен, който даде Мис Плеймейт направо ме вдъхнови. За трамвай - не съм сигурна, що да не се вози човекът. Но за три неща съм сигурна. Не мога да бъда с мъж, който:
1. няма да се погрижи за мен, когато ми е лошо;
2. не иска да има деца и
3. непрекъснато се оглежда в огледалото!
 

Васил

Има едни дребни неща, които ме дразнят наистина много. Никак не харесвам, когато една жена пие бира. НЕ знам защо, но наистина много ме дразни! Не виждам нищо красиво в това едно хубаво момиче да надига бутилка бира, независимо по какъв повод.

Другото, което не мога да пренебрегна е да ходи с късо потниче. Всичко разбирам, но тази агро-фолк-фешън тенденция - не!

Има още много, ама наистина много неща, които не мога да приема, но тези двете са най-важни. Ако не пие бира и не й се вижда пъпа на публични места, мога да опитам да обичам.

 

Ива
Не бих се "хванала" с мъж, който не си дупчи билета в трамвая;
Не бих се "хванала" с мъж, който не би ми освободил място за сядане в трамвая;
И бих се "хванала" с този, който е готов да легне пред трамвая, заради любовта.

 

Ивана
Една седмица говорим за 3те неща, заради които никога не бихме били с един мъж/жена. Ден преди първото дълго море аз си мисля за нещата, заради които ще избера един мъж. И така, на плажа на Marina Cape: изпечена мъжка ръка, ослепително бяла усмивка, студено Mojito към 11 a.m... Все пак сме на море.

 


Антония
Бариерата ще падне мигновено пред мен при:
Мъж, който има лепенка на колата „Внимание БЕБЕ”!
Такъв, който не иска да носи този етикет, по принцип.
И определено тип „Борат” – вдигнати бели чорапи, къси гащета с висока талия, загащена ризка и мръсни нокти – е, това не бих го преживяла.

Делчо
Моите изисквания са много прости, но и извънредно важни:
ще ме отблъсне алчност, глупост и предпочитанието на поп-фолк стил!

More from View Sofia

More All fashion