Следва

D2 Представят новия си албум на 28 март в клуб JOY STATION

PUT YOUR HANDS UP за мистър FEDDE LE GRAND

Един от най-известните диджеи в света с ексклузивен клубен сет в Yalta Club на 28 февруари...

 

Music преди 10 години

Пионерът в електронната музика FEDDE LE GRAND се завръща в България, но този път не по покана на Yalta Club, а като подарък към Yalta Club! Хаус диджеят реши да отмени няколко участия, за да може да се включи в празненствата по случай рождения ден на култовата Yalta, която сам признава е сред любимите му клубове в цял свят. Ако и вие споделяте това мнение, все още имате възможност да подкрепите Yalta в гласуването за най-добър клуб на престижното списание DJ MAG – DJ MAG Top 100 Clubs.

Как се случи всичко това? Случайност? По-скоро не! Още преди месец FEDDE LE GRAND изненада екипа на клуба с писмо, в което изявява желание да бъде сред гостите диджеи в програмата на мега-партито (двоен уикенд) по случай 23-та годишнина на Yalta Club и заедно с MC GEE да предожат на феновете една незабравима вечер.

Определян от фенове, артисти и критици като диктатор в хаус тенденциите, несъмнено FEDDE LE GRAND е сред най-влиятелните фигури в електронната музика. Диджей и продуцент, холандецът не спира да експериментира. Влиянието му може да се усети в целия електронен ландшафт, а креативните му ритми, мелодии и грувс ни заобикалят навсякъде в музикалното пространство.

Убедени сме, че се сещате за парчето Put your hands up for Detroit. Годината е 2006-а, а то моментално се превръща в хит и залива всички международни класации, от където и до днес FEDDE не е излизал дори и за миг. Последвалите Let Me Think About It и The Creeps, наред с ремикси за Will.i.am, Robbie Williams и Madonnа, затвърждават славата му на един от най-добрите и талантливи диджеи.

От 2012-а година личното му радио шоу Dark Light Sessions вече се предава в цялото земно кълбо, а този 60-минутен седмичен микс е сред най-чаканите и слушани в света.

Съпорт от българска страна FEDDE LE GRAND ще получи от STEFAN POPOV и RUNO.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и от белия бар в Yalta Club. Цена: 35 лв.

 

More from View Sofia

More Music