Следва

Световните блогъри – Анн Ким от Andy Heart

Днес си купихме: Металически сандали, цветна козирка, сребърен Nike, невидимки Celine, лек пролетен шлифер

В преродената ни рубрика за удивителни шопинг находки ще избираме вече не едно, а три, пет или повече неща...

Shopping преди 10 години

В преродената ни рубрика за удивителни шопинг находки ще избираме вече не едно, а три, пет или повече неща, които обикновено се намират на само един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини. 

Този път са пет неща с идеята пролет:

Копнеж по лято



Прекрасното време от последната седмица веднага ни хвърли в пролетно настроение и вече не ни се и мисли за дебели палта и ботуши.

Затова решихме да се поглезим с нещо бляскаво и лятно, с което да отброяваме последните дни от зимата.. засега от вкъщи. Но дойде ли време да ги сефтосаме, ще си направим най-хубавия педикюр за точно тези супер тренди сандали на платформа, които притежават задължителния моден фактор на пролетта – метален блясък!

SixtySeven, 117лв.
freepeople.com

Спортно разкошно



Тази пролет определено не можем да си я представим без шапка... но такава с принт и права козирка, която сама по себе си ще е неочакван, но красив аксесоар за много от визиите ни.

Купуваме я точно днес, защото е трайно намалена и я носим през целия следващ сезон във всеки хубав ден с малко слънце.

Широчината й може да се регулира, така че тук наистина размерът няма значение...

revolveclothing.com

Ако ще са кецове, нека бъдат Nike



Тези на Nike са на лека платформа, която продължава да бъде актуална и през този сезон, а сребристият им цвят и металически оттенък са идеални за повече пролетно настроение. Носим ги с всичко: от спортен клин и скини дънки, до малка цветна рокля и белйзър.

Купуваме ги тук>>


Очилата невидимки


 
Или в цвят на нежна кожа, който толкова много обичаме. 

Марката е Celine, формата е класически с ретро овал, а покупката им е в списъка ни с топ покупки на новата пролет. С неутралния си цвят постигат баланс при една цветна визия или са чудесен нежен акцент в изцяло черен ансамбъл. 

Намираме ги тук, на цена, която заслужават! 

Нежен крем 



Купуваме си го от всеки магазин на H&M, което е удобен и лесен начин да се сдобием с великолепна покупка. Избираме го заради олекотения вариант на класическия тренчкот. Моделът на шведите е лишен от традиционната за дрехата подплата, както и от яката, но не и от задължителните детайли - коланът и маншетите. Материята допълнително намалява обема му, превръщайки го в запазена за пролетта и ранната есен дреха, която носим над всичко.
 

More Shopping