Следва

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща с нов седми сезон

Христо Мутафчиев ще бъде жури в шоуто "Денсинг старс"

Вече е ясно и името на още една родна звезда, която от 11 март ще се включи в шоуто "Денсинг старс", но само като жури. Това е актьорът Христо Мутафчиев..

Events преди 10 години

Вече е ясно и името на още една родна звезда, която от 11 март ще се включи в шоуто "Денсинг старс", но само като жури. Това е актьорът Христо Мутафчиев.

"Много псувам. И затова се притеснявам да не ме изгонят от шоуто „Денсинг Старс", защото съм „оцапал ефира", това сподели актьорът в тв интервю.

Той и Илиана Раева ще бъдат сред журито на поредното издание на танцувалното шоу. „Има една психологическа нагласа - че ти не влизаш в шоуто за пари, а за забавление", върна разговора към шоуто Мутафчиев.

„Бъдете сигурни, че ще има страхотни емоции, невероятни изпълнения и страхотни танцьори", заяви Раева, която се прочу предния сезон в шоуто с лютия си нрав.

(lifestyle.ibox.bg)

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?