Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: СПОРТЕН ДУХ

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Съвсем в неин стил е да ни шокира с модните си избори, които започнаха да се...

All fashion преди 10 години

Гага не се спря, този път е по бельо и мрежа

Съвсем в неин стил е да ни шокира с модните си избори, които започнаха да се превръщат от провокативни и дори забавни на моменти в проява на лош вкус!

Харесваме много русото чудо и оригиналната й музикалност, акомпанирана някога с игрива визия, но с течение на времето тя съвсем изпусна юздите и навлезе в кофти територия на прекалена пошлост и антиестетика.

Да се шляеш по улиците по изрязано бельо и впита мрежа нито е секси, нито ще бъде. А бялата „коса”, която почти докосва земята... Тук ще спрем и ще кажем само - „Твърдо НЕ!”

Целувката на Майли и Кейти



Да се обичат, да се обичат, колко да се обичат? Въпросната целувка последва изпълнението на парчето „Adore you” и беше главната атракция по време на концерта на палавата Майли Сайръс в Лос Анджелис миналата седмица.

Нямаме нищо против ласките между момичетата, но цялата работа ни се струва малко нагласена, а коментарът на русокоската - „Току-що целунах момиче и много ми хареса!”, препратка към хита на целунатата Кейти Пери - „I kissed a girl”, звучи сякаш го е репетирала предварително. Усеща престараването на новата провокативна Майли да скандализира публиката, което изобщо не е готин прийом за привличане на внимание.

Новите аксесоари на Барби



За добро или лошо, новото амплоа на куклата Барби върви с технологични придобивки като последен модел смартфон, таблет и офис чанта, защото, както сте се досетили вече, тя е бизнес дама. През дългогодишното си съществуване любимката на почти всички момиченца по света е сменила над 100 професии, но този път сякаш влага малко повече хъс и амбициозност в самоличността си, които не знаем доколко ще бъдат разбрани по правилния начин от крехките създания. А често децата се вживяват в игрите една идея повече като влизат в роли и разиграват сценарии. Е, надяваме се агресивната бизнес дама да си остане в размер от 20 см.

Кардашиан е новата Мерилин?



Колкото и да харесваме Рикардо Тиши, креативният директор на Givenchy, просто не можем да се съгласим с твърднието му, че Ким Кардашиан е съвременната Мерилин Монро. Да, и двете са секссимволи, и двете са известни с женствените си форми, но това е единствената връзка, коята успяваме да скалъпим между тях. Да не забравяме, че Ким все пак е риалити звезда, която по-често хващаме в модни издънки, отколкото в нещо културно градивно, може би единствено връзката й с Кание Уест я внедрява по-стабилно във фешън средите. Мерилин, от друга страна, е сред най-култовите икони на стила за всички времена и важна фигура в равитието на киното през 20-ти век. Според нас няма база за сравнение, как мислите вие?

Кайли и сатенения комбинезон



Австралийското миньонче рядко прави модни гафове, но понякога се случва и на най-опитните фешънисти. За афтърпартито на наградите Brits лъчезарната Кайли беше заложила на зелена, сатенена одежда с дантелен кант, която по-скоро прилича на нощница, отколкото на секси рокля. А леко равлачената жилетка в същия цвят още повече подсили домошарското ни усещане.

Добре че ги имаше красивите сребърните сандали и широката усмивка, с които сладураната никога не се разделя, да поукрепят положението. Спокойни сме, защото знаем, че модните нелепости при Кайли са инцидентни явления и при следващата ни среща отново ще е ослепителна. Надяваме се!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.