Следва

Алесандра Амброзио представи собствената си модна линия

ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: СПОРТЕН ДУХ

Лятото е сезонът, в който изкарваме по-голямата част от времето си навън, нe...

All fashion преди 10 години

Лятото е сезонът, в който изкарваме по-голямата част от времето си навън, не оставяме колелото да си почива, събираме се с приятели за разходки в парка или поемаме към планината за съботна доза спорт сред природата. Разбира се, тези занимания вървят ръка за ръка с подходящо облекло и удобни кецове.

Този сезон обаче спортната униформа излиза с атлетична крачка на улицата и е по-бляскава от всякога, придружена от високи токчета. Дори Gucci, Emilio Pucci, Tom Ford и Prada, които са емблематични със супер елегантните си творения, не са подминали тренда и са го направили „свой” с помощта на луксозни материи.


Gucci


Emilio Pucci


Tom Ford


Prada

Красиви коприни, кожи и мрежи си акомпанират в спортните сетове на Balenciaga, Alexander Wang, Stella McCartney и Vera Wang. Късите, секси шорти здраво държат златния медал, лъскавите суитчъри и дългите, ефирни анцузи определено не лъхат на селско, а късите топове приятно разкриват част от тялото.


Balenciaga


Alexander Wang


Stella McCartney


Vera Wang

Ако досега сме имали някакви резерви към трилентовите явления извън фитнес залата, вече сме склонни да приемем, че спортната визия има място в градската среда, особено ако е поднесена с щипка лукс и много самочувствие.


Lacoste


Louise Goldin


Marc by Marc Jcobs


Marni


Paco Rabanne


Rag&Bone


Rick Owens


Sacai


Tommy Hilfiger

Виж още от тенденциите на пролетта:
ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: АРТ ПРИНТОВЕ
ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: ПЛИСЕ
ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: МЕТАЛ
 

More All fashion