Следва

Ирина Шейк в рекламната кампания на обувна колекция

Алесандра Амброзио представи собствената си модна линия

Алесандра Амброзио не се ограничава единствено до...

All fashion преди 10 години

Алесандра Амброзио не се ограничава единствено до успешната си моделска кариера: бразилската звезда на подиума вече е и дизайнер. Златното момиче от рекламните кампании на Victoria's Secret обяви току що, че пуска моден бранд, кръстен дословно Ale by Alessandra.

Работейки над дебютната си колекция, Алесандра взима за основа собствения си бохемски стил с явното влияние на хипи-естетиката. Широкополи шапки, свободни туники, развяващи се на вятъра дълги рокли - това е точно онова, което предпочита да носи в ежедневието си и самата създателка на колекцията.

Амброзио, естествено, далеч не е първият модел, която решава да пусне авторска модна колекция. В същата роля вече са се пробвали много нейни колежки, в това число Жизел Бюндхен, Ел Макферсън, Клаудия Шифър, Бар Рафаели.

Първото впечатление за модния дебют на Алесандра може да се оформи по кадрите, които показваме, а именно първите, които се появиха в мрежата, като ние сме сякаш повече скептични, отколкото вдъхновени. А вие?











Дайте мнението си за колекцията на звездния модел в анкетата!

Анкета

Как ви се струват първите кадри от авторската модна колекция на известния бразилски модел?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.