Следва

„КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване” започна с тричасов екшън

Истина или лъжа? Лавандуловите коси на Никол Ричи

Когато вчера в Instagram профила на звездата се появи снимка, разкриваща...

People of art преди 10 години

Когато вчера в Instagram профила на звездата се появи снимка, разкриваща чисто новия, закачлив лавандулов цвят на мис Ричи, всички ахнахме в захлас. Небрежно готината й визия бе допълнена от чифт големи, кръгли очила и черна, раирана риза с дълъг ръкав.

Тъй като селебрити колежката й Кели Осбърн демонстрира същия нюанс алла Малкото пони по време на модните седмици в Ню Йорк и Лондон, не се изненадахме от решението на Никол да посегне към пастелната палитра. Ричи е известна с това, че винаги е тренд преди всички останали, а и този нежно пурпурен нюанс хармонизира чудесно с приятно матовата й кожа.

Дотук супер, но се оказа, че действително звездата е постигнала ултрамодерния ефект не с помощта на фризьор, а с магията на Photoshop. Както някои наблюдателни фенове отбелязаха, кадърът е редактирана снимка от фотосесията й през 2011г. за френското издание THAT.



На изкусителните фотоси Никол позира в серия от монохромни и металически аутфити, и демонстрира шикозен боб в златисто русо.



Въпреки че мис Ричи е перфектна блондинка, оставаме някак разочаровани, че не е посегнала окончателно към лавандуловото. Макар че кой знае, това може да е нейната звездна стратегия да опипа почвата в безобидните дебри на Instagram, преди да се реши на подобна бюти промяна?




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра