Следва

Марго Роби на страниците на Elle Австралия

„КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване” започна с тричасов екшън

С тричасов лайф започна най-мащабното риалити шоу в българския ефир - „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“..

Events преди 10 години

С тричасов лайф започна най-мащабното риалити шоу в българския ефир - „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“. Преди да прекрачат прага на Базата, 17-те супергерои преминаха през специално военно обучение и получиха последен шанс да потвърдят решението си или да се откажат от най-екстремното предизвикателство в живота си. Никой от тях не промени решението си и без да могат да си поемат дъх участниците се впуснаха в първата си голяма битка - "Военни игри", в която трябваше да демонстрират ловкост, бързина и умение за работа в екип. В резултат на Изпитанието и след забавяне на Ивайла Бакалова в сметката на Групата отидоха 4 хиляди лева., а КЪРТИЦАТА прибра 2 хиляди лева.

След церемонията по избор на Къртицата участниците вече имат своите първи подозрения за това кой е предателят сред тях. Част от тях веднага решиха, че Къртицата е жена, като най-много гласове събра Ивайла Бакалова, която бе наречена “Желязната лейди”. След нея най-много подозрения сред участниците събуди поведението на Саното.

Още с влизането в Базата Участниците в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" получиха задача, която опъна нервите им до краен предел. Всеки един от тях трябваше да изяде по два живи скорпиона. От представянето на Супергероите в това Предизвикателство зависеше както разпределението на бюджета между Групата и КЪРТИЦАТА, така и прехраната на играчите през следващата седмица. Условието беше поне 17 от тях да изядат мърдащата вечеря. Паричният залог в тази задача беше сумата от 5 хиляди лева. Пред Предизвикателството се огънаха Емил Каменов, Екатерина, Емил Русев и Роксана. Техният провал увеличи бюджета на КЪРТИЦАТА, а те самите ще разполагат само с ограничени количества плодове, брашно, ориз, мляко, подправки и вода през следващите осем дни в Базата.
Само за една вечер бюджетът на саботьора набъбна със 7 хиляди лева, а в сметката на Групата има 4 хиляди лева.



Още в първите минути, в които Участниците прекрачиха прага на новия си дом, се разразиха и първите емоционални сблъсъци и симпатии. На 26-годишната танцьорка Индира Касимова и смятащия се за "суперчовек" Борислав Атанасов им бяха необходими само три дни за да се хвърлят в прегръдките си и да заговорят нежно за любов. Двамата влюбени вече свободно демонстрират топлите си отношения, а първата целувка вече е факт, който даде повод за приятелски закачки от страна на останалите участници. Първият сблъсък на характери също се състоя – героите са оперения певец Стоян Бончев и 27-годишният Константин Воротнюк - Костя.

Европейските норми срещу свободата на славянския дух, разликата във възрастта и желанието за лидерство бяха сред основните причини двамата участници още от първия ден да си разменят остри реплики.

Как ще се развият отношенията на Участниците в Базата и какви ще бъдат новите предизвикателства пред тях - екшънът продължава тази вечер от 20.30 часа само TV7.

Повече за участниците в „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“, може да видите тук>>

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?