Следва

Та-ри-ри-рам: In Shower парчето днес Frank Sinatra - New York, New York

Марго Роби на страниците на Elle Австралия

Марго Роби, австралийката, която покори Холивуд със страхотната си...

People of art преди 10 години

Марго Роби, австралийката, която покори Холивуд със страхотната си роля във "Вълкът от Уолстрийт", е лицето на родното й издание на списание Elle за март. Емблематичното френско заглавие има свой австралийски еквивалент едва от миналата година.

Фотографът е снимал Роби в червена рокля Stella McCartney, топ с открит гръб Gucci, блестящ топ от австралийския бранд Zimmermann (обличайки го, Марго демонстрира искрената си любов към австралийските дизайнери).

В интервюто за изданието, актриса споделя още, че страда по родната страна:

Определено скучая, когато съм далеч от родината си. Тук можеш да отидеш на плаж, да покараш сърф, да се повозиш на мотор...

В САЩ звездата едва ли има време за отдих, тя е супер ангажирана в момента: Марго се готви за снимките на "Тарзан" - нова екранизация на приключенската история, в която й предстои да играе редом до Александър Скарсгард, Кристоф Валц и Самюел Джексън. Ролята на Джейн актрисата, по слухове, е "измъкнала" от Ема Стоун.

Заета е и със снимките на фантастичната лента "Z - значи Захария" с Крис Пайн, започнаха и промо-турът на новата комедия "Фокус", в която Марго партнира на Уил Смит.

Всъщност, пред изданието Роби за пръв път коментира слуховете за романа си със Смит, които тръгнаха още по време на снимките. Чу се дори, че заради младата си партньорка във филма, Уил се е разделил с жена си.

Тогава таблоидите публикуваха фотографии, на които Смит и Роби се смеят и прегръщат, като при това актрисата е само по долно бельо. Ето какво казва тя през Еlle:

Знаете ли кое е най-смешното? Тези снимки са направени по време на снимачния процес, и аз съм с "работния" си костюм. Това не беше сутиен, а топ, с който играех в сцената. В онзи момент тъкмо отсявахме дублите. Снимаха ни не на парти, а на работа, и, естествено, не бяхме пияни. Бях в шок от това, че тази майтапчийска снимка предизвика такава реакция.

В родината на актрисата също са били в шок. Става дума за нейните голи сцени във "Вълкът от Уолстрийт", за които я питат в практически всяко интервю. Този път Марго разказва, че е подготвяла близките си постепенно за онова, което им предстои да видят:

Дълго скривах факта, че съм се снимала гола. Отначало казах, че не е имало никакви голи сцени. После споменах, че е имало, но съм снимана не аз, а дубльорка, на която на компютъра са й залепили моята глава. Но после така или иначе се наложи да си призная всичко. Поставих само едно условие: да не показват филма на баба и дядо. Останалите роднини могат да го гледат за своя сметка и на свой риск, но ако после не искат да си общуват с мен - не съм виновна аз.

Най-скорошната премиера на филм с Марго Роби е драмата "Френска сюита". Филмът, в който са снимани още Мишел Уилямс и Кристин Скот Томас, зрителите ще видят през декември 2014 година.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра