Следва

Терапия с музика и танци: Нана влиза в Dancing Stars

Та-ри-ри-рам: In Shower парчето днес Frank Sinatra - New York, New York

И тази сутрин ще ти служим за вдъхновение преди да влезеш в банята. Както Отпусни тялото и душата си и докарай доброто настроение по-близо до себе си. Лесно, бързо, приятно и с песен...

Music преди 10 години

И тази сутрин ще ти служим за вдъхновение преди да влезеш в банята. Отпусни тялото и душата и докарай доброто настроение по-близо до себе си. Лесно, бързо, приятно и с песен на уста... тa даже и да не можеш да пееш!

Все пак банята е като светилище за всички събуждащи се с музиката хора. Тя дава на гласа ни мощност, увеличава звука и прави мелодията, която излиза от нас по-богата, по-пълна, така че да звучи страхотно и да си кажем "защо да не попеем още?"

А какво по-хубаво от това да започнем деня с любимо парче има, питаме ние, и понеже знаем отговора набързо изготвихме списък с най-добрите песни, които стават за пеене под душа.

Днес влизаме в банята тананикайки си New York, New York на Frank Sinatra. 

In Shower парчето днес чудесно ни се оразмерява с взимането на душ, нанасянето на овлажняващия крем и докарване на доброто настроение чрез тананикане. Причини си го, защото просто е прекрасно...

More Music