Следва

Instagram пикантерии: Кара и Мишел на почивка, Лорди и Тейлър Суифт преоткриват женското приятелство

Да или Не - Джулия Робъртс като блондинка

Струва ни се, че на тазгодишните награди на Академията ще липсва една много популярна червенокоска. Разбира се, Джулия Робъртс ще присъства на раздаването на Оскарите, но вече като блондинка...

People of art преди 10 години

Струва ни се, че на тазгодишните награди на Академията ще липсва една много популярна червенокоска. Разбира се, Джулия Робъртс ще присъства на раздаването на Оскарите, но вече като блондинка. 

На скорошната церемония по връчването на наградите SAG (Screen Actors Guild) тя имаше леко изсветлени кичури, но явно след това е решила да забрави за рижавото, или това поне личи от кадъра, която папараците са й направили преди дни.

Toва е една от първите снимки на актрисата от August: Osage County след смъртта на нейната сестра Нанси, която почина от свръхдоза хероин. Полицията на Лос Анджелис потвърди, че е било самоубийство, а в предсмъртната си бележка Нанси обвинява известната си роднина за смъртта си.

Трудните моменти за актрисата не свършиха дотук, защото лекарите наскоро откриха, че майката й има рак на белия дроб.

Въпреки трудното време за нея и нейното семейство, филмовата звезда се усмихва на фотографите, които са я уловили случайно по време на разходката й из Лос Анджелис. Актрисата е видимо много отслабнала и изцяло платинена блондинка.

Харесва ли ти новата й визия?



 

 

Анкета

Харесва ли ти русата коса на Джулия Робъртс?

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра