Следва

Пилешко филе с гръцка салата и киноа

Онлайн-кампания на Hermès разкрива тайни от кухнята на великата френска модна къща

През юни миналата година ви разказахме подробно как се правят иконичните шалове на...

All About Life преди 10 години

През юни миналата година ви разказахме подробно как се правят иконичните шалове на великата френска марка, а днес с любопитство и удоволствие съобщаваме за нова интересна инициатива, която този път е дело на самия бранд.

Hermès стартираха кампанията No Comment, която има за цел да запознае феновете на марката с това, което се случва зад кулисите на модния свят - в работилниците и ателиетата, където реално се създават прекрасните произведения на френската модна къща.



Майсторите, без които дрехите на Hermès и всички останали модни компании никога не биха видели бял свят, имат съдбата вечно да са в сянка: всички знаят имената на дизайнерите и креативните директори, но тези хора, притежатели на златни ръце, които реално извайват безумно скъпите и така желани произведения на изкуството, наречено Мода, остават неназовани.

Кампанията No Comment поправя тази несправедливост и показва целия процес на създаването - от първите ескизи до готовия продукт. "Серията No Comment говори сама за себе си, — казва Джон Кейси, вицепрезидент на PR агенцията Havas Public Relations. — Hermès се гордеят с качеството си, което е невъзможно без майсторлъка на нашите работници. Тези видеа дават възможност на зрителя да проследи как се създават продуктите на Hermès, акцентирайки вниманието на най-мъничките детайли: рисуването, полирането, перфорирането и дори опаковката".



Филмчетата разказват и показват как идват на света парфюмите, кожените изделия и домашните потреби на френската марка. Да се проследи процеса в детайли е възможно тук.

More All About Life