Иван Георгиев е новият водещ на късната емисия на bTV Новините

Дългогодишният репортер на bTV Новините Иван Георгиев ще води късната новинарска емисия по bTV от 4 март 2014 г.

Дългогодишният репортер на bTV Новините Иван Георгиев ще води късната новинарска емисия по bTV от 4 март 2014 г.

„Световна практика е водещите на новини да са лидери на обществено мнение с доказан опит. Иван Георгиев има сериозен журналистически опит и аналитичен подход към отразяването на новини”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group. „Въпреки новото амплоа ще продължим да разчитаме на него и като разследващ журналист и документалист.”

Най-новият голям проект, по който работи доскоро Иван Георгиев, е поредицата „Македония – последният проект на Коминтерна”, с която стартира новият сезон на „bTV Документите”. Двата филма бяха между най-гледаните и коментирани предавания през месец февруари както в българския национален ефир, така и в интернет. Поради големия зрителски интерес към тях bTV ще ги излъчи отново на 2 и 9 март от 15.00ч. „Искам колегите, доказали своя талант, желание за работа и умения, да получават шанс да се развиват в журналистическия екип на bTV”, допълни Венелин Петков.

Иван Георгиев е част от екипа на bTV от 2006-а година. Зрителите го познават най-вече от репортажите и преките включвания в сутрешния блок и новините на bTV.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.