Следва

DJ Concat от лейбъла на PAROV STELAR за първи път в България

Бившият съпруг на фолк иконата Мария - Митко Андонов, се ожени на тайна сватбена церемония

Докато щастливата носителка на приза “Модна икона” за 2013 – фолк звездата Мария, все още очаква заветното предложение за брак от партньора си Кристиян Гущеров, бившият й съпруг Митко Андонов я изпревари и се ожени за приятелката си. 

Events преди 10 години

Докато щастливата носителка на приза “Модна икона” за 2013 – фолк звездата Мария, все още очаква заветното предложение за брак от партньора си Кристиян Гущеров, бившият й съпруг Митко Андонов я изпревари и се ожени за приятелката си. Андонов афишира връзката си с нежната красавица Никол през 2013-та. От младата си жена бизнесменът има син. Тази година щастливите родители си подариха околосветско пътешествие. Само най-горещия телевизионен таблоид ще покаже ексклузивни снимки от тайнствената сватбена церемония, състояла се на екзотичен остров по време на мечтаното пътуване.



Сагата „Подземни войни” продължава и тази седмица, когато основни действащи лица ще бъдат Маймуняка, Пашата, Злати Златев-Златистия, Нарциса и Бай Миле. „Интересното за Бай Миле е, че 18 години по-късно версията за убийството на Васил Илиев е свързана с него” – заявява коментаторът в „Поверително от NL”, криминалният репортер на TV7 – Асен Иванов и допълва: „Вероятността тази версия да отговаря на истината е подплатена от факта, че са намерени оръжията, с които е убит Васил Илиев – хърватски автомати. Всеизвестен факт е, че именно той е бил връзката със сърбо-хърватската мафия, говори се, че това е човекът, който отговаря за ударните бригади”.

Камерата на „Поверително от NL” проследи най-очакваната, най-бляскавата, най-коментираната церемония по раздаването на престижните музикални награди на фолк гилдията. Колко модни гафа преброи екипът на Николета Лозанова? Кои могат да се окичат с титли за стил, и кои трябва да вземат пример от по-лъскавите си колеги?
В папарашките мрежи попадна модната икона на новините Юксел Кадриев. Как преминава ежедневието му и коя е традиционната спирка по пътя към дома на сексапилния красавец?

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?