Следва

Емил Чолаков е новият шеф на метеоролозите в bTV

Throwback Thursday: Животът след 45 - Ким Бейсингър жестока за Interview

Екссъпругата на Алек Болдуин и майка на Айрленд Болдуин Ким Бейсингър никога не се е снимала в...

People of art преди 7 години

Дали защото е четвъртък и ни обхвана онази приятнa носталгия по миналото, към която обичаме да се връщаме в Throwback Thursday рубриката ни, или просто защото Ким Бейсингър е от онези жени, за които си струва да се обърнеш, се сетихме за това интервю. Old but gold!

Екссъпругата на Алек Болдуин и майка на Айрленд Болдуин - Ким Бейсингър никога не се е снимала в продължения - дори не й е бил предлаган подобен вариант. Вместо това, Ким става звезда по съвсем друг начин. През голямата част от кинокариерата си, тя играе с легенди - през 1983 година заедно с Шон Конъри в "Никога не казвай "никога", през 1986 с Мики Рурк в "9 седмици и 1/2".

Тази пролет ще видим 60-годишната Бейсингър в драмата на Пол Хагис "Третата персона", в която играят още Оливия Уайлд, Мила Кунис, Лиъм Нийсън, Джеймс Франко и много други.

В серията снимки за изданието виждаме великолепната Ким в пълния й блясък - и артистичен, и женствен, в топ-форма и видимо в добро настроение.

Очевидно нещата при звездата са хармонични, спокойни и вече достатъчно зрели, и така се е получила таза наистина страхотна снимкова поредица. Допълва я откровено интервю, в което госпожа Бейсингър разказва за много и все важни неща, като започва с... музиката:

Моят баща беше музикант, музиката беше неговата голяма любов. Откровено да си кажа, и моята. В детството си пеех в църковния хор и обожавах това. Той свиреше на тромпет и пиано през целия си живот.

Замина на война, върна се, ожени се, почти банкрутира. През целия му живот го преследват финансови проблеми. Той нямаше мечти. Имам предвид, че ако сега можеше да види преживяното, би счел себе си за успешен, както и да се гордее с децата си. Но на мен ми се искаше да видя как преследва мечтата си. Мисля, че той просто беше много уморен... И подари тромпета си на дете на улицата.

Именно недостигът на вяра пречи на хората да следват мечтата си - те не вярват в нищо. Не вярват в успеха. А това е толкова погрешно.

Бях страшно близка с мама в детството. Мисля, че тя е имала много житейски възможности в младостта си. Била е модел и се е занимавала с много неща, на без амбиция.
Мисля, че в действителност е предпочитала да се занимава с дома, децата и така нататък.

Научи ме на много неща, които аз, на свой ред, предадох на дъщеря си. Но голяма част останаха неизказани. Когато в семейството има пет деца, нещата са сложни.

Имахме всичко необходимо, но не бяхме богати. Баща ми работеше крайно много, за да осигури пари, а мама вършеше тежка домашна работа - така че домакинството да върви, а децата да са сити.




Ким си спомня и за снимките на Джеймс Бонд с Шон Конъри:

Ролята ми предложи жената на Шон Мишелин. Срещнах се с продуцента и му казах, че не смятам, че съм много подходяща. Но тай твърдеше, че Конъри държи да се срещне с мен в Лондон.

Защо не подхождах за ролята? Мислех си: "Не мога да стана едно от тези момичета. Аз нося джинси. И не нося съблазнително бельо". Всъщност, повече приличам на босо хипи, на луда някоя.

Обожавам расти. Те внушават на отсрещните: "Изчезвай".

Обожавам Карибите. Дъщеря ми - също. Соленият въздух, цвета, енергията. Това е всичко, което ни трябва - повече да слушаме, да слушаме тишината. Няма нужда винаги нещо да вършиш. Понякога е по-добре - да не правиш нищо и да се радваш на мига. Това прави ценни отделните моменти.

Що се отнася да взаимоотношенията, разбрах едно - трябва да бъдем пределно човечни и щедри. В замяна на това идва най-хубавото - да се чувстваш пълноценен и удовлетворен.




В края на разговора Ким признава, че е благодарна на съдбата за многобройните възможности и наситена кариера. И е изпълнена с желания и планове, за които се страхува единствено да не би да не й стигне времето да реализира.

Пожелаваме и всичкото време, от което се нуждае и искрено благодарим за вдъхновението!







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра