Следва

Помощ: Косата ми боледува. Как да й помогна да оздравее?

Beauty news: най-новото на щанда в последните 7 дни

Clinique преоткрива този искрящ и освежаващ аромат, създаден още през 1986 г., и го добавя към портфолиото си от изпълнени с живот аромати...

Beauty преди 10 години

Нова седмица - нов красив късмет! В новата ни рубрика Бюти Нюз в края на всяка седмица ще проследяваме какво чисто ново се е появило на козметични щанд. Първо в София, после и в други градове. Очаквайте разкошнотии като съвсем нови фантастични аромати, реплики на стари, но божествени парфюми, най-добрите сенки, червила, лакове за нокти, както и всичко най-добро от бялата козметика. 

И така, ето с какво ни зарадва отминаващата седмица: жестоки сенки за очи, крем-коректор и фон-дьо-тен, жесток аромат за мъже и повече от перфектна спирала.

Clinique Calyx & Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Calyx:

Clinique преоткрива този искрящ и освежаващ аромат, създаден още през 1986 г., и го добавя към портфолиото си от изпълнени с живот аромати.

Calyx отличава една жена по неповторим начин. Той е енергизиращ, с прилив на цитрус, с цветна сърцевина и смесица от тучни треви.

Calyx е изключително свеж и модерен, съблазняващ с нотките грейпфрут, които се усещат при първия допир. След тях Calyx остава стабилен в ароматната си структура, оставайки точно толкова интензивен от връхните нотки на плодово-цитрусова сладост до най-долу в зелената база с мандаринен привкус.

Енергизиращ и дързък, той е съвършен за познавачите на парфюми, които ценят модерния и отличителен профил на всеки уникален аромат.

Опаковка: 50 и 100 ml

Chubby Stick Shadow Тint for Еyes: 

Clinique Chubby Sticks спечелиха сърцата на всички свои верни почитатели по целия свят. Сега, Clinique представя най-новия член на своето „Chubby Stick”-семейство: Chubby Stick Shadow Тint for Еyes.
Дълготрайна формула, която не се зацапва, осигурява ефирни цветове и съдържа Витамин E за спокойна и копринена кожа в деликатната зона около очите.

Chubby Stick Shadow Тint for Еyes е в 8 вълнуващи цветове: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Mighty Moss, Pinkt & Plenty, Curvaceous Coral, Lavish Lilac, Big Blue and Portly Plum.

Препоръчителна цена: 39 лв.



Фон дьо тен - 123 Perfect CC Cream и крем-коректор 123 Perfect CC Eye Cream Concealer!

Фон дьо тен - CC Cream и СС Cream – коректор са най-новите попълнения на Bourjois в категорията лице. В самото сърце на формулата на фон дьо тен-CC Cream са 3 нови коригиращи пигмента, вдъхновени от гамата на фон дьо тен 123 Perfect :
- Оранжев пигмент за свеж и отпочинал вид
- Зелен пигмент - срещу неприятни зачервявания
- Бял – срещу тъмни кръгове
Тези ултра-фини цветни пигменти се сливат с кожата, криейки несъвършенствата по нея , подобряват текстурата на ѝ, независимо какъв цвят е вашият тен.
Всеки нюанс е разработен с леко докосване на розово за сияещ грим-резултат.

123 Perfect CC Cream-фон дьо тен впечатлява със своята лека формула без мазнини, която подхожда на всеки тип кожа. Изключително дълготрайна хидратация и защита от вредните UVB лъчи със своя слънцезащитен фактор SPF 15. Екстракт от бял чай има тонизиращи свойства за по-сияйна кожа със здравословен блясък!

цена: до края на февруари 17.99 (регуларна цена 23.99)

За сияен и още по-свеж външен вид: 123 Perfect CC Eye Cream- КРЕМ –КОРЕКТОР:
Иновативен коректор с мулти – действия и грижа за кожата: прикрива, изглажда, освежава и хидратира дори най-чувствителната зона около очите! А силиконовия гъвкав накрайник на коректора позволява лесно и нежно нанасяне по деликатната кожа около очите.

цена: до края на февруари 11.95 (регуларна цена 15.49)


Black XS Potion

В тази нова лимитирана серия, ароматът Black XS Potion за нея и него помиряват противоположностите, призовавайки алхимията между тялото и сърцето.

За него - Black XS Potion дестилира един дървесен ароматен еликсир с дяволски чар.

Хвойната добавя пикантен щрих към върховите нотки, докато пелинът (абсент) омагьосва сетивата със своите горящи пари. Заклинанието започва да действа. Дървото от кашмир - с пламенна мъжественост, съчетава неговите сили с тези на екстракт от цитрус (лабданум абсолют), за да се отдадете на желанието.
Няколко капки ром, в комбинация с опияняващи, сиропирани и дървесни аромати, обогатяват същността на приглушените базови нотки.

За нея - ароматът на флорален дървесен амбър започва с взрив от пикантни нотки, водени от тези на грейпфрута.
Следват опияняващият и невероятно чувствен ароматен акцент на роза Baccara - иконата на лудата любов и фаталната страст – тя се разтапя в едно с нажежените акорди на още по-завладяващата роза Hellebore, известна в миналото като "роза на вещиците". Тази свръх-доза от рози, сама по себе си способна да трансформира желанието в страст, достига своя чувствен парадокс и се потапя в ароматът на черно сандалово дърво. Лице в лице се сблъскват цветя и тръни, които провокират алхимията, за да започнат да се привличат противоположностите.

Новата ароматна гама Black XS Potion от Paco Rabanne ще постави началото си през февруари с Black XS Potion за жени, който се предлага в разфасовка от 80 ml за концентрациите на тоалетната вода, същото се отнася и до Black XS Potion за мъже, но за разфасовка от 100 ml.

Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara  от ESTĒE LAUDER

През този сезон, фокуса в Estée Lauder е върху очите, затова те представят – новата Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Тя съдържа множество подчертаващи фибри, които не просто удължават върха на миглите, а им дават плътност и обем за красиво подчертани и моментално озарени очи.

Тази изключителна спирала има усъвършенствана гъвкава формула, която съдържа уникална бленда от иновативни, изтеглящи, наподобяващи каучук полимери и нови иневероятно дълги, въгленово черни фибри, които моментално обвиват миглите, за да ги оформят перфектно и значително да ги удъжат от основата до техния върх. Докато спиралата изсъхва, фибрите се съединяват с миглите и така се постига дълготрайния и поразителен ефект.

Четката с 12 гребенчета има 11 къси, които моментално уплътняват миглите, благодарение на широкото разстояние между тях и така дават оптимално количество от формулата. След това идва гребенчето, наречено Extended Comb, което е по-дълго от останалите и служи като финална стъпка, за да подреди и стилизира миглите, правейки ги еднакви и перфектно разделени. Резултатът е въздушни, разресани, перфектно оформени мигли, които са безкрайно дълги, сексапилни и закачливи.

Предлага се в два наситени цвята Black и Brown

Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara ще бъде на щандовете на Estée Lauder в цял свят, включително и в София от началото на март 2014г.

More from View Sofia

More Beauty