Следва

Та-ри-ри-рам: In Shower парчето днес Ritchie Valens - La Bamba

Мила и Аштън се сгодиха!

Аштън и Мила започнаха връзката си преди две години само седем месеца, след като Аштън се беше разделил окончателно със своята съпруга Деми Мур...

People of art преди 10 години

Изглежда, че след дългите спекулации затова дали Аштън и Мила са се сгодили, двамата най-накрая го направиха официално и украинската красавица е получи годежен пръстен в знак на любовта на Къчър към нея.

Честно казано, не сме сигурни дали феновете ще са по-разстроени от това, че Аштън се оттегля от "пазара на ергените" или от факта, че Мила вече няма да е там, но лично ние се радваме, че младите влюбени, които преосмислиха взаимоотношенията си след 15-годишно приятелство, са предприели тази крачка във връзката си.

Актрисата демонстрира, че тридесет-годишните жени са в разцвета на силите си и все още могат да покоряват върхове, с масивното бижу на безименния си пръст, а Аштън съвсем небрежно си позволи това самохвалство за много пари, което просто демонстрира любовта му към нея.

Аштън и Мила започнаха връзката си преди две години само седем месеца, след като актьорът се беше разделил окончателно със своята съпруга Деми Мур.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра