Следва

Шапки

Бяла чанта в студа

Белият цвят беше, е и ще остане сред най-модерните цветове и сега през лятото, и през следващия сезон. Малко неочаквано като тотален хит сред аксесоарите на предстоящата есен се оказва напълно бялата чанта... 

Fashion преди 15 години

Миналата есен белият цвят пак присъстваше при аксесоарите, но повече при обувките, ботушите и ботите. Дори малко ни омръзна от белите боти Chanel, с които виждахме да се разхождат почти всички холивудски звезди.

Тази есен бялото пак е на мода, като ударението е върху чантата
Един от най-луксозните аксесоари за есен/зима 2008 е бялата чанта, като съчетанието с палто от белка и бял панталон НЕ е задължително.

Много по-ефектно ще е, ако избереш черна пола Paul Smith, риза от Drago&Rado и боти на висок ток или ако съчетаеш седефено-бяла чанта с лилава рокля с дължина до коляното. С белия цвят можеш да експериментираш колкото желаеш, а особено добре се получава съчетанието бяло-кафяво.

Тази есен Dior, Furla, Max Mara, Dolce&Gabbana, Mark Jacobs, Blugirl, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney и Jean Paul Gaultier избраха да оцветят безценния аксесоар в бяло. Много бяло и само бяло.  

Повечето марки се връщат към стандартните размери, които напомнят вечната класика 25/35 см. Множество от моделите напомнят бегло на кошница за пазар, но изработена от луксозна кожа.

Чантата е един от най-важните атрибути на стила, който има способността да променя целия външен вид, да повдига самочувствието,  да прибавя доза бохемски шик и да завърши цялостната визия за есенния сезон.

Най-важното е да е истинска!

More Fashion