Следва

Та-ри-ри-рам: In Shower парчето днес Apache Indian - Boom Shakalaka

Мисията невъзможна: Discovery Channel представя "Менхънт" – екстремна игра на котка и мишка

На 2 март от 22:00 часа Discovery Channel дава старт на новата вълнуваща поредица...

Events преди 10 години

Discovery Channel представя "Менхънт", една изцяло нова продукция с участието на бившия морски тюлен Джоел Ламбърт в екстремна версия на криеница.

"Менхънт" изправя Джоел срещу някои от най-елитните военни и проследяващи служби на трудно достъпен терен докато той се опитва да им се изплъзне в рамките на 48 часа. Премиерата на телевизионното шоу ще нажежи ефира на Discovery Channel на 2 март от 22:00 часа. Поредицата улавя тръпката от преследването и страха от евентуално залавяне, в комбинация с изобретателността на Джоел Ламбърт.



„Менхънт” прави уникален обрат в жанра на оцеляването като изправя мъж със силен състезателен дух пред събития с неочакван край и много напрегнати ситуации.”,споделя Виктория Дейвис, директор „Дистрибуция и Търговско развитие” за Югоизточна Европа на Discovery Networks. „Самият факт, че Джоел се изправя срещу специални военни части, е достатъчно убедителен. Но наличието на сурови природни условия и много опасни диви животни, издига поредицата на друго ниво и я превръща в нещо, което ще се хареса на всичките жадни за адреналин зрители по света.”



Сериите на „Менхънт” са заснети на място на територията на САЩ, Полша, Южна Африка, Филипините, Панама и Южна Корея. Всеки епизод следва Джоел като той започва преследването с малко преднина от определена начална точка. Залозите са изключително високи, когато репутацията на Джоел и гордостта на преследващите го екипи са под въпрос.



За по-малко от два дни Джоел трябва да се добере до предварително зададена крайна точка, от която да бъде екстрадиран или рискува да бъде хванат. Той разполага само с минимални ресурси за оцеляване и трябва да намери всичко останало, от което има нужда по пътя си към целта.

Действието е заснето от две перспективи с камери, който въвличат зрителите в преследването на Джоел от специалните военни части. Бившият морски тюлен е експерт в бягството и укриването. Миналият опит на Джоел му позволява да забележи всеки скрит недостатък на звената, но бягството от високо специализираните военни части за проследяване и комбинацията от дехидратация, глад и природни стихии правят предизвикателството още по-голямо. Дали Джоел ще успее да се измъкне, или ще се превърне в жертва на преследвачите си?

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?