Следва

Скарлет Йохансон очаква първото си дете

Петъчна доза СЕКС: Боготворящи мъже

Един от най-горещите мъже на хоризонта, Джаред Лето се оказа не само всестранно развит и талантлив, но и...

Други преди 10 години

Един от най-горещите мъже на хоризонта, Джаред Лето се оказа не само всестранно развит и талантлив, но и абсолютен сладур.

Номинираният от Академията за най-добра поддържаща мъжка роля във филма Dallas Buyers Club обяви, че на официалната церемония по връчването на Оскарите ще бъде придружен не от някой супермодел или актриса, а от майка си Констанс.

В Instagram профила си актьорът-певец сподели очарователен колаж, запечатал неподправената радост на лицето на Констанс, когато получава поканата да застане на червения килим на Оскарите редом до сина си.



Подобна постъпка от страна на мъжете се тълкува не само като проява на мил жест и уважение към първата жена в живота им. Често, макар и да си падат малко мамини синчета, което е поносимо и дори сладко в известна степен, подобен тип мъже са научени от ранна възраст да оценяват и да обгрижват жената до себе си.

В замяна, разбира се, се очаква същото, но пък кой не обича, било то и отвреме навреме, да се грижи на половинката му да не й липсва нищо? Важи и обратният принцип: и най-силните сред нас има своите малки моменти, когато им се иска любимият човек да им приготви вечеря, да им направи масаж на раменете или просто да им налее чаша червено вино. С една дума, да ги поглези. Малко нещо като мама.

Затова и не се учудваме, че Джаред далеч не е единственият мачо, който не се притеснява да покани майка си за дама на червения килим.


Брадли Купър с майка си, Глория Кампано

Брадли Купър също се появи за втора година на важно събитие подръка с майка си, Глория Кампано. Синеокият красавец също е номиниран за най-добра поддържаща роля и нямам основания да се съмняваме, че ще потърси малко морална опора в лицето на Глория.


Майкъл Фасбендер

Друг чаровник и наш мокър сън, Майкъл Фасбендер също обяви, че ще се появи на Оскарите заедно с родителите си; Майкъл е и сред номинираните за статуетка за ролята си във филма 12 Years a Slave.

Звездните примери за майка и син на червения килим съвсем не се изчерпват дотук; супер жребците на Холивуд като Лео ДиКаприо, Брад Пит и Том Круз неведнъж са пристъпвали на червения килим редом с гордите си майки.


Лео ДиКаприо


Брад Пит


Том Круз

Анкета

А вие смятате ли, че е готино мъжът да се появи в компанията на майка си на лъскаво събитие?

More from View Sofia

More Други