Следва

Най-добрите streetstyle изводи от Седмицата на модата в Милано

Double Trouble - Моят тоалет за Оскарите, или мечтата за една покана

Оскар-ите са тук, на горещи часове разстояние. И тя е тук, на топло в джоба, заветната  покана за този съвършен с екзотиката на тоталния лукс ивент...

All fashion преди 10 години

Оскар-ите са тук, на горещи часове разстояние. И тя е тук, на топло в джоба, заветната покана за този съвършен с екзотиката на тоталния си лукс ивент. Това беше точно преди да отворим очи тази заран, когато като на субтитри пред премрежените ни от ранното пробуждане ресници се изписа такстът на една мечта. Ние и всички те, гигантите на екрана, в окото на оскаровата буря, когато целият свят е само кино, блясък, талант и върховна радост. 

Да пристъпим елегантни на тържеството в ранната утрин на 3 март изсънувахме и ние, част от редакторите на View Sofia. И понеже мечтата в този случай върви облечена с адски красива дреха, мигновено спастрихме и по един тоалет. А кой от двата ни избора е по-ваш, моля, споделете в анкетата.

Пола




Напоследък Оскарите са се превърнали по-скоро в моден парад и вниманието е насочено повече към червения килим, отколкото към самата церемония. Е, признавам, и аз тръпна в очакване на тази бляскава фешън фиеста, къде другаде можем да видим couture колекциите на свобода. Но, като се замисля, едва ли бих се пременила в нещо помпозно, тежко и влачещо се по земята, няма да съм в свои води, а при такива поводи най-важното е да пристъпваш със самочувствие и това да ти личи, не е ли така?

Затова категорично бих скочила в обятията на стилен и супер секси костюм като този млечен модел на Stella McCartney. Прекрасен копринен панталон и перфектен блейзър – не съм чувала за по-привлекателно дуо. Естествено, бих вкарала и капчица цвят, но ще гледам да запазя графичността. Тези масивни обеци на Marni ще си изиграят ролята на закачлив детайл перфектно, а червените стилетки на Charlotte Olympia ще завършат визията с щипка класика.

Като се замисля, това ще е перфектният момент да си отрежа косата, кога ако не за Оскарите, пременена в тази красота с лек boyish нюанс.

Джулия



Спомням си много добре моментът, когато на една от церемониите на златните статуетки, Дженифър Лопес се появи в разкошна бяла рокля по тялото, с дълъг ръкав и златисти елементи на дизайнера Zuhair Murad.

Оттогава започнах редовно да следя колекциите му и трябва да призная, че този мъж е майстор от класа; затова, ако някога действително ми се отдаде възможност да посетя някое събитие като церемонията на Оскарите, бих заложила на негов ансамбъл.

Или по-конкретно на тази рокля-шлифер в бяло от пролетно-лятната му колекция за 2014, с дълъг ръкав, нежен златен колан и двуредно закопчаване, а дълбокото деколте и съблазнителната цепка отпред са прекрасни уловки за погледа. Подобен разкошен тоалет се нуждае само от минимално количество бижута, прибрана елегантно прическа, златни стилето (като този чифт Gianvitto Rossi, например) и мини клъч, който да побере червилото и телефона, в случай, че с Лео /ДиКаприо/ решим да си разменим номерата.

Анкета

На коя визия бихте дали Оскар?

More from View Sofia

More All fashion