Следва

Странностите, които обичаме: бос крак в хладен ден и много снимки, за да подкрепим тезата

Най-добрите streetstyle изводи от Седмицата на модата в Милано

Вчера казахме бурно Ciao! на модната седмица в Милано и сега тръпнем в очакване да...

Street Style преди 10 години

Вчера казахме бурно Ciao! на модната седмица в Милано и сега тръпнем в очакване да видим какво ще ни предложи най-шикозната модна столица-Париж.

Не и преди да отдадем заслуженото внимание обаче на всичко важно§фешън, което се случва не само на подиума, но и по улиците. Ако 4-те модни столици бяха хора, то Ню Йорк щеше да бъде Оливия Палермо и нейните блок принтове; Лондон-никой друг освен Кейт Мос и Виктория Бекъм, разбира се; изящната и стилна Еманюел Алт символизира Париж, а Анна Делло Русо е перфектната Милано-жена: дръзка и много скъпа.

За всички почитатели на обемните рокли и логата, ето и 10-те топ визии от модните стрийт дневници.

Елегантна лейди



Бразилският блогър Хелена в Dolce & Gabbana от главата до петите за шоуто на италианския лейбъл в Събота. Този вид, сякаш слязъл директно от подиума, може да изглежда твърде излъскан в някоя от останалите модни столици, но не и в Милано.

Монохромни в Marni



Кандела Новембре, модел базиран в Милано, изглежда перфектно в този ансамбъл на Marni, а високите токчета в ментово и слънчево жълтата чанта на Jimmy Choo внасят страхотна доза свежест.

Нови обувки?



Момичетата в Милано определено не се боят да носят по-смели модели обувки; тези архитектурни творения на Fendi са доказателството.

Стилно и секси



Момичетата в Лондон обикновено предпочитат по-томбой стайлинга пред класическите женствени кройки, което често кара мъжете да въздъхват разочаровано. По улиците на Милано обаче това не може да се случи: жените тук, подобно на италианския моден блогър Лаура Комоли, не правят компромис със сексапила си.

Поп цветове



След като сините нюанси триумфираха и в Милано, няма място за съмнение, че синьто е най-“it” цвета в момента. Испанската блогърка Аида Доменех демонстрира перфектна визия за есента на 2014: костюм в електриково синьо и обувки тип „Оксфорд” със змийски десен, марка Armani.

Перата на Fendi



Американският модел и DJ, Лей Лезарк, съчетава успешно няколко тренда: пернато палто на Fendi, рокля на пластове и PVC сандали на висок ток и доказва, че по Миланските улици няма място за срамежливки.

Перфектният пътник



ТВ звездата, Милана Королева, не се ограничава само до италиански лейбъли; с яке от Gucci, пола Burberry и обувки на Dior нейният аутфит сякаш е обиколил почти всички модни столици-истинска космополитна фешъниста.

Бритиш инвазия



Алекса Чънг, чието име се свързва с безупречен стил, се появи в тази момичешка рокля на Valentino, която самата тя нарича „ роклята-наметало с криле”.

Карамелени поли-панталон



Този модел, който помним от детството, присъстваше на доста шоута от Миланската модна седмица; една от любимите ни версии е тази на авторката на блога „The Blonde Salad” („Русата салата”), която комбинира своята бежова пола-панталон с овърсайз пуловер с щампа на сърце от MSGM.

Пълна Moschino промяна за Анна Делло Русо



Няма как да подминем Анна, която не пропусна да си поръча всичко от фешън менюто на Moschino за есен/зима 2014/15.

More from View Sofia

More Street Style