Странностите, които обичаме: бос крак в хладен ден и много снимки, за да подкрепим тезата

Веднага щом захладнее, западните фешънисти вадят дебелите палта, сгушват се в топли шалове и...

Веднага щом захладнее, западните фешънисти вадят дебелите палта, сгушват се в топли шалове и шапки и скачат в преспите.. с летните си сандали, на босо! И не дават никакви видими признаци, че им е студено.

В случая поговорката „трай, бабо, за хубост” важи с пълна сила, защото не се сещаме за по-кофти гледка от свлечен телесен чорапогащник, надиплен около изящната каишка на ултра високо токче.


Стилните момичета знаят, че компромиси с визията не са допустими, затова стискаме зъби и очакваме този стрийт тренд да долети и до нашите ширини.

Коментари: 2

M
maxandco (2014/03/04 / 23:34)
Да, красиво е без чорапогащник, но най-красиво е да си здрав. Нищо не пречи и ние да обуем сандалите скоро, но нека поне малко още да се вдигнат температурите. Така като гледам, много от тези жени отиват боси специално за конкретното ревю - предполагам, че някои от тях си имат лични шофьори, други идват с таксита, трети с колите си. Къде това се вписва в делника на една средностатистическа българка?
3
358 (2014/03/04 / 13:16)
има предостатъчно красиви и адекватни на времето модели, за да се тормозиш по подобен начин. Предпочитам да си дам парите за още обувки, вместо за лекарства.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.