Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица. От Тери Пратчет

Седмичен ХОРОСКОП - 3 - 9 март

Основните събития в биосферата ще бъдат в първите два дни от седмицата. Квадратът Юпитер - Уран е все още е...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 10.02-16.02.2014 г.

Основните събития в биосферата ще бъдат в първите два дни от седмицата. Квадратът Юпитер - Уран е все още е действащ и всякакви напрегнати комбинации от планети в кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог) ще бъдат отговорни са негативните резонанси.

С такива резонанси особено се "отличават" понеделник и вторник. В тези дни се образува квадрат (90°) между Венера в Козирог и Марс във Везни, подсилен допълнително с аспекти на Луната.

Събитията породени от напрегнатия аспект на Венера и Марс винаги носят агресивен, конфликтен характер за отношенията и се увеличава вероятността от скандали и взаимно недоволство. През този период, това може да предизвика нови конфликти както в личния кръг на общуване, така и между обществените нагласи и правоимащите органи в страните с нестабилна обстановка. Може също да бъдат засегнати финансовите и кредитните отношения.
В сряда напрежението ще се разреди и до края на седмицата състоянието на биосферата ще зависи главно от аспектите на Луната. Но не трябва да се забравя, че фоновият квадрат Юпитер-Плутон продължава своята разрушителна работа чрез общата нестабилност в емоциите, финансите и световната икономика. Може да възникнат проблеми в резултат на грешки на отговорни лица, действащи с обичайните силови и финансови методи, защото не са в състояние да реагират гъвкаво на възникващите нови ситуации и предизвикателства.

Но всички ние трябва да помним, че контролът на емоциите е ключов фактор в поддържането на стабилност и конструктивност на всяко ниво.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Изолация!


Овните ще усетят известно отчуждение и изолация от това, което се случва около тях. Ако в личния хороскоп има съответните показатели, изолацията може да бъде от лечение в болница до отдих сред природата, далеч от суетата. Имайки предвид провокативното поведение, което сега е характерно за представителите на знака Овен, не се изключва и арест по тяхна вина. Наранявания, водещи до болница, също до голяма степен са свързани с поведението на Овните сега. Особено опасен е понеделник. Но при повечето, отчуждението ще бъде вътрешно. На някои ще им се струва, че не ги разбират, че никой не им обръща внимание. И това ще бъде много болезнено за тях, защото сега повече от всякога на Овена му е нужна публика, партньори и събеседници. Някои Овни ще изберат сами уединението, защото техните нестандартни идеи ще изискват творческо въплъщение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Конфликтите са нежелани!


За да премине тази седмица спокойно и ефективно за теб, опитай се да избегнеш противоречията и споровете с другите, дори ако те са свързани с въпроси от твоята професионална компетентност. Има вероятност от появата на дребни трудности, свързани най-вече с работата. Не трябва да се вслушваш в думите на тези колеги, които нямат добро мнение за теб. За предпочитане е да действаш самостоятелно и да прибягваш до чужди съвети само в изключителни случаи. Не избягвай възможните промени в живота си, не забравяй, че те са за добро.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Отдаден на работата си!


Тази седмица е дадена на Близнаците, за да работят. Техните кариерни стремежи сега ще бъдат забелязани. Някои Близнаци ще бъдат на показ: ще водят презентации, ще се превърнат в "лице" на колектива. Всички най-добри черти на този знак ще можеш да реализираш, общувайки с чужденци и пътувайки до други страни. Ако са налице предпоставки под формата на предишни постижения или добро образование, в живота ти може да настъпят важни събития: повишение, по-добра работа. А Близнаците, които няма с какво да се похвалят, хороскопът съветва да не губят време и да започнат нови бизнес проекти. Също така е полезно да се занимаваш с обществена или политическа работа, философия, езотерика или социални науки.

РАК 22.06 – 23.07

Критично към критиката!


Седмицата ще бъде благоприятна за приключване на натрупалата се работа. Прояви присъщата ти коректност и точност, отделяй специално внимание на дребните неща, това ще ти позволи да избегнеш грешките. Постарай се по-малко да критикуваш колегите си, защото понякога мълчанието струва повече от златото, колегите и така ще осъзнаят своите грешки и недостатъци. През тези дни приятелите няма да са в състояние да ти помагат, така че разчитай единствено на себе си!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Прегърни промените!


Седмица е добра за тези Лъвове, които са готови да променят живота си. Ако вече си подготвил - пътуване, уволнение, важен акт в личния си живот - сега може да го направиш. Ако нямаш такива планове, нещо все пак ще се промени, но промяната няма да бъде значителна. Емоционалното състояние на Лъвовете ще бъде тревожно, мнозина ще имат усещането, че нещо е на път да се случи. Може да се появят страхове и комплекси. Ако си от тези Лъвове, трябва да се обърнеш към психолог - седмицата е идеална за психотерапия. Тези дни ще зарадват Лъвовете-езотерици - при тях ще се увеличи енергията. Но трябва да стоиш настрана от рисковани и потенциално опасни ситуации, има повишен риск от наранявания и други неприятни инциденти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Заедно!

В живота на Девите ще бъдат важни партньорските отношения. Всички повече или по-малко значими събития ще бъдат свързани с деловите и личните партньори. Девите ще получават жив отговор от страна на другите за своите действия. Ако работата ти е свързана с публичност, ще имаш успех и ще бъдеш забелязан. Ако си подготвял дълго време важни мероприятия, отнасящи се до партньорството, те ще се случат в следващите две седмици. Това може да бъде брак, подписване на брачен договор, начало на бизнес сътрудничество, важен договор. Ако нищо такова не си планирал и събитията ще бъдат: честа комуникация с бизнес партньорите, силно влияние на съпруга (съпругата) на емоционалното състояние.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Загадки!


Опитай се да разрешиш загадките, които съдбата има намерение да ти поднесе през тази седмица и няма да съжаляваш за отделеното за целта време. Старай се обемът на текущата работа да отговаря на възможностите ти и не отказвай помощта на приятели. Независимо от всичко, отблъсквай тревожните мисли, през тази седмица няма да останеш без покровителството на звездите.

В петък и неделя не пропускай важна информация, тя може да ти подхвърли няколко страхотни идеи.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Отдих, срещи, забавления!

Скорпионите ще могат да правят това което им харесва. Седмицата носи отдих, срещи, забавления, възможност да прекарваш времето си както ти се иска, време за хобита и интереси. Скорпионите, занимаващи се с творчество ще почувстват вдъхновение и ще започнат голям проект. Понеделник и вторник са много добри за развлекателни пътувания и хоби курсове. В края на седмицата е възможен спор, конфронтация, в която Скорпионите ще представят своята рационална гледна точка, а опонентът - ще се държи емоционално и променливо.

Влечен план ще можеш лесно да доведеш до сълзи любимия човек, но в крайна сметка ще бъде по-лошо за теб - рискуваш да останеш сам. От петък до неделя се увеличава риска от травми.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Бъди нащрек и не спирай да се забавляваш!


На Стрелците ще им се налага повече да се задържат у дома. Всичко свързано с родители, отношения в семейството, недвижими имоти и бита, ще върви добре. Ако не си планирал нещо специално, тази седмица ще се запомни с добро настроение и някои семейни събирания. Ако се готвиш за закупуване на недвижими имоти, скъпи покупки или ремонти, това ще се случи в следващите две седмици. Ако планираш такива събития, но не си се заел с тяхната подготовка, сега е моментът да се заемеш - преди пълнолунието, може да направиш всичко. Противопоказно е взимането на кредити, работа с парите на други хора и пребиваване на потенциално опасни места и ситуации. Към всичко това може да те подтикват неочаквани обстоятелства. Ако си наясно, коя ситуация е опасна, има шанс да се съсредоточиш и да се справиш без загуби. Но ако си с нагласата, че всичко е една щастлива случайност и че всяко събитие ти носи успех, рискуваш не само да се разочароваш, но и да си навлечеш проблеми.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Комуникация, движение, промяна!


При Козирозите ще върви добре всичко свързано с комуникацията, движение, промяна. Козирозите ще бъдат много подвижни, ще се интересуват от всичко, което се случва наоколо. Понеделник и вторник са особено добри за учене, запознанства, общуване и пътуване. В тези сфери, може да се случи нещо, което ще се помни дълго. Съобразителност и прозрение ще ти помогнат да разграничиш важната информация в потока от информация и правилните хора, с които тези дни да общуваш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Нови впечатления!


При Водолеите бързо ще вървят делата, касаещи материалните неща: пари, печалби, придобивки. Мнозина може да намерят нови източници на доходи. В това значително ще ти помогне засилващата се находчивост и добра преценка, както и усета за полезни новини. Водолеите ще бъдат подвижни и общителни. Те ще бъдат инициатори на срещи и пътувания. Ще търсиш нови впечатления, така че ще се срещаш с нови хора и ще ти се иска да видиш нови места. Някои от тях ще имат голямо въздействие върху теб. От четвъртък Водолеите ще станат по-загрижени за външния вид. Мнозина ще започнат диета, ще се заемат с външния си вид, ще станат клиенти на салони за красота, ще си купуват тоалети, а отношението им с другите ще стане меко и приветливо. От четвъртък започва времето, когато лесно ще намираш приятели и с лекота ще организираш личния си живот.

РИБИ 20.02 – 20.03

В светлината на прожекторите!


Рибите ще бъдат в светлината на прожекторите. През цялото време ще ги забелязват. Седмицата може да им донесе популярност и успех. Рибите ще се държат уверено и самодостатъчно. В тях ще се събуди желание да "бъдат себе си" и да поискат от света признаване на своите достойнства. Ще бъдеш активен там където, може да станеш център на вниманието. Може да участваш в конкурси, да се показваш публично както и да се снимаш в реклами и да водиш презентации. Добра седмица за кино, фотосесии, представления. 

Великолепната Ева Мендес е родена в слънчевия Маями на 5 март 1974 г. в семейството на кубински имигранти. В сряда горещата актриса ще навърши 40 под ръка с един от най-сексапилните мъже в Холивуд - канадският й колега Раян Гослинг.

More Astro