Следва

Грим, естествено!

Micro cell 2000

Най-дългите нокти в света са отглеждани в продължение на 27 години от Лий Редмънд, които достигнаха дължина от 87 сантиметра. Една от тайните...

Nails преди 15 години

Най-дългите нокти в света са отглеждани в продължение на 27 години от собственичката им Лий Редмънд, които достигнаха дължина от 87 сантиметра. Една от тайните й е намазването на ноктите с олио, което възстановява и трите му рогови пласта без да ги слепва. Това е ефектът, който можеш да постигнеш и със заздравител Nail Repair от серията Micro Cell 2000, който действа в дълбочина на нокътната плочка и работи по красотата й отдолу нагоре.

Micro Cell 2000 са номер едно в класацията продукти за здрави нокти в Германия, Швеция и Норвегия. Целта на всички продукти в серията е да заздравят меките и чупливи нокти. Затова всеки един продукт има прецизно конкретно действие по проблем.

Предимствата на серията са, че действа бързо, удобна е за нанасяне дори на морския пясък като засъхва мигновено, а ефектът е видим и за околните.

Слава богу, от тази година Micro Cell 2000 стъпва на българския пазар с два топ-продукта: заздравител за нокти и лакочистител без ацетон.

Ето стъпките
, които трябва да преминеш, за да стигнеш до целта – здрави и красиви нокти. Не е необходим цвят на ноктите, за да изглеждат прекрасни – задължително е просто да са здрави!

Нещо, без което не можеш този сезон, твоят must have за периода е заздравителят за нокти Nail Repair. Имаш право на избор между три варианта – безцветен, мат (без гланцов отблясък; подходящ за мъже) и лайт (с 50% по – ниска концентрация на активни вещества). Ефектът е на лице след 14 дни. До тогава е необходимо да нанасяш Nail Repair в два последователни дни без да почистваш предварително долния пласт. На третия ден отстраняваш вече нанесеното  количество с лакочистител, след което нанасяш пак.

Един от рушителите на нокътната плочка е именно ацетонът, който може да доведе до жълто оцветяване. Поради тази причина Micro Cell 2000 ще се погрижи за отстраняването без тази натрапчива за сетивата добавка. Лакочистител без ацетон Nail Repair Remover е твой помощник при свалянето на вече неподходящия цвят.


Продуктите можеш да намериш на www.micro-cell.eu, както и в някои от най-добрите козметични студия в София. Цената на заздравител Nail Repair е 26,20 лв., а на лакочистител Nail Repair Remover за 100 мл е 13,20 лв.

 

More from View Sofia

More Nails