Следва

ПРОЛЕТ 2014: 50-те сака от подиумите, за които заменяме цяло кралство

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Радостина Радичкова - Роди

Това е списъкът с моите желания...някои от тях са вече реалност и са част от любимите ми...

Shopping преди 10 години

Почти на финала сме на един пореден фантастичен моден месец.

Преди обаче да затворим за известно време страницата на есен-зима 2014/15, която и в момента се пише в Париж, отворихме тази на пролет-лято с пълен разбор на тенденциите и дадохме начален старт на прекрасния нов сезон.

И така дойде мигът на любимата ни част от пролетното зареждане - списъците с шопинг желания, кой от кой по-необходим, написан на лист хартия или сложен на достъпно място в личното устройство, така че да е близо до нас, когато се появи удобен случай да го изпълним, поне на 50 процента.

Но вместо да споделим своите must-haves за топлия сезон, попитахме първо българските модните блогъри, или тези, които най-добре знаят какво, къде и кога си струва да купим.

Първи за своя топ 10 с желания, някои от тях вече осъществени, ни открехна дизайнерът Радостина Радичкова - Роди, ексцентрик по природа, блогър и професионален стилист:



Радостина Радичкова – Роди


Това е списъкът с моите желания...някои от тях са вече реалност и са част от любимите ми находки, друга са константни, не подлежат на сезони и тенденции. Последователна съм в търсенията си. Като цяло не се интересувам от модни тенденции по отношение на собствения си гардероб. Обичам свободата на идеите, работата на концептуалния дизайн (моден, продуктов, интериорен), изненадите в конструкцията и материите, доближаващи се до въздействието на прототипите на "колите на бъдещето" например. Странните парфюми, "чистата" козметика и всичко, което ме кара да се усмихвам.

 Вижте още от поредицата:

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Катя Пенева
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алина Попов
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ивелина Сакалийска
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алис Симеонова
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Венета Сакалийска
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ива Петкова

More Shopping