Следва

Оскари 2014: Най-горещите двойки в голямата нощ

Другата съпруга

Британският актьор Рупърт Еверет, известен в Холивуд както с актьорските си роли, така и с...

Events преди 10 години

Британският актьор Рупърт Еверет, известен в Холивуд както с актьорските си роли, така и с откритата си сексуална ориентация, ще бъде едно от главните действащи лица в премиерния минисериал по Нова – „Другата съпруга”. От 9-и март, всяка събота и неделя от 12.00 ч., Еверет ще се окаже в центъра на дълбоко пазени тайни и неподозирания двойнствен живот на своя брат.

И макар в повечето негови филми да сме свикнали да го виждаме като добър приятел, готов на всичко, за да помогне („Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Почти идеално”, „Идеалният мъж”), в „Другата съпруга” известният актьор крие своите користни цели и не дотам добри намерения.

Минисериалът е по романа на британската писателка Розамунде Пилхер, носителка на Ордена на британската империя за цялостно литературно творчество. Тя е един от най-успешните автори на романтични романи, чийто творби са екранизирани с грандиозен успех в поредицата „Романтични филми по Розамунде Пилхер”, познати изключително добре на зрителите на Диема фемили. В „Другата съпруга” обаче романтиката присъства паралелно с темата за предателството и илюзорното семейно щастие. Заглавието разказва историята на Ребека Кендъл – благословена от съдбата с щастливо семейство, прекрасен дом, чудесни дъщери и любящия си съпруг Робърт, пътуващ често до Канада заради притежаваната от него златна мина. След внезапната му смърт в самолетна катастрофа обаче наяве излиза двойнственият живот, който е водил, и тайните, които е крил от съпругата си – оказва се, че Робърт не само е инвестирал всичко, което притежава, в губеща златна мина, но има и второ семейство в лицето на Натали и техния син. Когато въпросът около наследството му среща двете жени, те разбират, че и двете са в позицията на „другата съпруга”. В тази ситуация Ребека се обръща за помощ към брата на Робърт – Мартин (Рупърт Еверет), без да подозира, че той също има собствени планове.

Любопитното около Еверет е, че на екран си е партнирал с едни от най-известните и красиви жени на Холивуд – с Джулия Робъртс в „Сватбата на най-добрия ми приятел”, с Мадона в „Почти идеално”, с Мишел Пфайфър („Сън в лятна нощ) и Кейт Бланшет в „Идеалният мъж”, като всички те са единодушни, че той е един от най-красивите и сексапилни актьори в Холивуд. Не е случаен и фактът, че в миналото си е бил успешен модел в Милано.

В „Другата съпруга” зрителите ще видят и още един британски актьор – Джон Хана (в ролята на Робърт), познат от поредиците за Мумията – „Мумията”, „Мумията се завръща”, „Мумията: гробницата на императора Дракон”, както и „Четири сватби и едно погребение” и „Плъзгащи се врати”.

Къде се крие истината? Познаваме ли хората, които обичаме, и ще успеят ли двете жени да преглътнат обидата и да намерят възмездие за лъжата и причинената болка? Премиера на „Другата съпруга” – 9-и март, всяка събота и неделя, 12.00 ч., по Нова

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?