Другата съпруга

Британският актьор Рупърт Еверет, известен в Холивуд както с актьорските си роли, така и с...

Британският актьор Рупърт Еверет, известен в Холивуд както с актьорските си роли, така и с откритата си сексуална ориентация, ще бъде едно от главните действащи лица в премиерния минисериал по Нова – „Другата съпруга”. От 9-и март, всяка събота и неделя от 12.00 ч., Еверет ще се окаже в центъра на дълбоко пазени тайни и неподозирания двойнствен живот на своя брат.

И макар в повечето негови филми да сме свикнали да го виждаме като добър приятел, готов на всичко, за да помогне („Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Почти идеално”, „Идеалният мъж”), в „Другата съпруга” известният актьор крие своите користни цели и не дотам добри намерения.

Минисериалът е по романа на британската писателка Розамунде Пилхер, носителка на Ордена на британската империя за цялостно литературно творчество. Тя е един от най-успешните автори на романтични романи, чийто творби са екранизирани с грандиозен успех в поредицата „Романтични филми по Розамунде Пилхер”, познати изключително добре на зрителите на Диема фемили. В „Другата съпруга” обаче романтиката присъства паралелно с темата за предателството и илюзорното семейно щастие.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.