Следва

Наоми смени фризурата - този път с афро-къдри от ситните

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

След като смело се разходи по мрежа миналата седмица, щурата Гага предаде щафетата на Риана, която не се посвени да покаже на всички пиърсинга.. и зърната си.

All fashion преди 10 години

Риана само по мрежа

След като смело се разходи по мрежа миналата седмица, Лейди Гага предаде щафетата на Риана, която показа на всички пиърсинга... и зърната си.

Тъмнокожата островитянка скандализира нощен Париж с неприлично разголване на афтърпартито на Balmain в култовото Crazy Horse. От една страна, къде другаде да се пуснеш така на мъжкото внимание, освен в кабаре, но пък от друга, това не влиза ли по-скоро в "задълженията" на танцуващите изкусителки на сцената?

Заради красивото младо тяло под ефирния топ много ни се иска да харесаме това стил решение на изпълнителката. Само че, не успяхме. Защо ли!?

Миранда Кер за H&M



Австралийката е супер сладка с натуралната си визия в новите пролетни кадри на бранда H&M, това не смеем да отречем. Фотосите обаче са доста стандартни, липсва замисъл в леко скованите пози, разпръснати из сякаш застинала в еднообразие градина и може би нещо по-бъбриво за фон щеше да придаде жизненост на твърде базовите сетове на шведския гигант. 

Виж цялата кампания тук>>

Гага и Донатела като сестри на Оскарите



Напоследък силно привързаните една към друга Лейди Гага и Донатела Версаче са почти неразделни, а последната им обща визита бе на афтърпартито на Елтън Джон, последвало церемонията по връчване на Оскарите.

Двете гранд дами, едната на поп музиката, другата на модата, личи, че приятно си изкарват на купона на британския изпълнител и въпреки че са очарователни в близостта си, отрицателната скорост, с която певицата заприличва на звездната си приятелка, малко ни притеснява. Не защото едната е по-хубава или нещо по от другата, но ако това не е някой шантав проект между Гага и Версаче, имитацията не е нищо повече от синоним на фалшификат.

Кейти Пери и "бабешкия" аутфит



Не винаги сме харесвали Кейти и лудешката й ексцентричност, но се е случвало. Този път обаче не е на червения килим, а я срещаме в обикновен ден, на летището в Сидни. С разпознаваемата от километри чанта Hermes Кейти привлича папрашкото внимание и всички негативи по повод целия й ансамбъл.

Нямаме нищо против "раздърпаните" визии, но комбинацията от старомоден флорален принт, мохерна жилетка в кафяво и черен чорапогащник е тъжна и непривлекателна. Може би минорният вид на изпълнителката се дължи на прясната й раздяла с Джон Мейер, но така или иначе причината не е от значение и Кейти се изстрелва без колебания право в отрицателната ни селекция тази седмица.

Holmes&Yang е в историята



След повече от 5 години на пазара, модната линия Holmes&Yang, колаборация между актрисата и стилистката Джян Янг, приключи земния си път. Като главна причина се изтъкват творческите разминавания на двете дами, които са взели решение да продължат модното си развитие, но поотделно.

Сигурно и вие като нас сте слабо или никак засегнати от загубата, първо, защото нещата на дизайнерското дуо не се отличават с особена оригиналност, второ, защото се търгуват най-вече на щатския пазар, просто госпожа Холмс доказа на всички, че да правиш звездна модна колекция, което напоследък е практика сред холивудския елит, не е толкова лесно дело, макар и да звучи привлекателно за имиджа.

Въпреки дизайнерския й неуспех, актрисата има сериозни амбиции да се завърне пред камера и да се отърси от образа си на бивша съпруга и майка на детето на Том Круз, възнамерявайки да се съсредоточи върху това, което умее по-добре. Желаем й късмет! 
 

More from View Sofia

More All fashion