Следва

Вини Джоунс разплака всички в Къртицата 2: Разтърсване

Обичта на известните - Хоакин Финикс и Ели Тейлз

Точно тази приятна характеристика на общите физически занимания са открили...

Други преди 10 години

Тренировките по двама винаги са по-приятни и с повече атмосфера, освен чисто физически тонизираща, и любовна, в чести случаи.

Точно тази приятна характеристика на общите физически занимания са открили и упражняват Хоакин Финикс и неговата приятелка Ели Тейлз, които преди дни бяха забелязани ви един от фитнес-клубовете на Лос Анджелис, на тренировка по карате.

Въпреки че филмът с участието на Финикс - "Тя" - в неделя заслужи "Оскар" за най-добър оригинален сценарий, актьорът не се появи на церемонията, като предпочете да прекара времето си с русата Ели.

20-тодишната мацка, която работи като диджей, беше забелязана с 39-годишния Хоакин за пръв път през ноември, а поводът тогава бе представянето в Италия на лентата "Тя". Оттогава двамата са заедно и очевидно споделят много общи страсти. Хоакин е изключително дискретен по отношение на личните си неща, не споделя и предпочита да не се появява пред публика дори сам, а какво остава с момиче. Така че тази приятно потна серия снимки е автентична рядкост, която ни дава основание да пожелаем на разкошния актьор лично щастие, защото всички знаем за невероятния шок, който преживява след смъртта на брат си Ривър от свръхдоза преди 20 години и тежките последствия от него.

Единствената му знайна връзка до този момент е с Лив Тайлър, която продължава три години и която преминава в приятелство след раздялата.













More Други