Следва

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”, Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Селфито на селфитата и всички след него

Щастливата 11-ка...

People of art преди 10 години

Когато на една снимка са (от ляво на дясно) Джаред Лето (вижда се само част от лицето му), Дженифър Лорънс, Чанинг Тейтъм, Мерил Стрийп, Джулия Робъртс, Елън Дедженерис, Кевин Спейси, Брадли Купър, Брад Пит, Питър Нионго (брат на носителката на Оскар Лупита Нионго), Лупита Нионго и Анджелина Джоли, то със сигурност тя ще бъде видяна милиони пъти, но едва ли водещата на церемонията си е мислела, че това ще се случи толкова бързо и само за кратко този звезден кадър ще получи над 3 млн. (с днешна дата) ретуитвания в Туитър.

Разхождайки се между редовете в "Долби Тиътър" в неделя, водещата Елън Дедженерис предложи на Мерил Стрийп да разбият заедно социалната мрежа и двете позираха за селфи, но в същия момент към тях се присъедини Джулия Робъртс. След това Дедженерис започна да привиква звездите наоколо, като се извини, че няма как всички да влязат в кадър. Тогава на помощ се притече Брадли Купър, който приклекна най-отпред, за да направи снимката.

Малко след това Елън пусна кадъра в профила си в туитър и написа към него: "Ако само ръката на Брадли беше по-дълга... Най-добрата снимка на света." и пророкува бъдещето на фотоса още преди да знае съдбата му.



Снимката на Дедженерис не само постави рекорд, но и срина за няколко минути функциите на профила в туитър. Малко след това социалната мрежа изпрати извинение за 20-те минути, в които имаше проблем, но и въпреки него кадърът се превърна в най-споделяния на всички времена, отнемайки първото място от снимката на Мишел и Барак Обама от преди няколко години.

Освен всичко друго усмихнатите звездни лица изплатиха всеки един даден цент даден Samsung за спонсорство през последните години и бързо повлякоха крак за нова мода групови селфита, които само ден след церемонията на Оскарите вече започнаха да се появяват и у нас.

Екипът на "Тази сутрин" последва примера на звездите и засне свои вариант на групово селфи. Гери Турийска, Камен Алипиев и Павел Владимиров също заснеха свой вариант на кадъра, а Любо Киров и Драго Симеонов се щракнаха заедно днес малко след пресконференцията, на която стана ясно, че Драго ще е водещ, а Любо жури на предаването "Големите надежди", което стартира 12 март по Нова ТВ.


Сашо Кадиев е в компанията на Деси Стоянова, Станислава Кара, Антония Йорданова и Елена Петрова


Камен Алипиев, Гери Турийска и Павел Владимиров


Любо и Драго Симеонов



 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра