Следва

Елън ДеДженерес и гостите на "Оскарите" оставиха на разносвача на пица 1000 долара бакшиш

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”, Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Днес, на официална медийна премиера, продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова...

Events преди 10 години

Днес, на официална медийна премиера, продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет –„Като две капки вода” и „Големите надежди”.

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”, които зрителите ще виждат в различни образи от 12 март. На сцената всички присъстващи видяха и как протича едно преобразяване – въпреки че са нужни поне 3 часа, екипът от професионални гримьори извърши истински рекорд и преобрази Невена Бозукова-Неве в Мадона за геройските 30-40 минути.

Като две капки вода – 10 март, 20.00 ч. по Нова.



Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди” Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март. За неговото обявяване водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора, която влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена.

Как ще се справи с новото предизвикателство? Кои ще бъдат първите надежди, които той, Любо и Дивна ще посрещнат на голямата сцена, ще разберем със старта на „Големите надежди” на 12 март, 20.00 ч. по Нова.


More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?