Следва

Editors' Choice - Русо, но какво? От всичките му прекрасни нюанси кой избирам за себе си

Кейти Холмс в новата рекламна кампания на Bobbi Brown

Леката кремообразна текстура на Skin Foundation Stick, придава на кожата свеж вид, помага да се избегне омазняването и придава блясък за страхотен здрав вид на лицето...

Hair преди 10 години

На Кейти Холмс не й е за пръв път да е лице на великолепната козметична марка Bobbi Brown. Актрисата се явява посланик на колекцията грим Skin Foundation Stick тази пролет, след като през септември 2012-а основателката на марката правилно се сети, че интересната след развода си с Том Круз Кейти е чудесното рекламно лице.

В кампанията виждаме Холмс с тъмни сенки и подчертани скули, като основният акцент е върху равния тон и сияещата кожа на лицето. 

Леката кремообразна текстура на Skin Foundation Stick придава на кожата свеж вид, помага да се избегне омазняването и прави кожата блестяща и здрава. Естествено, всичко това е в удобна опаковка и гарантирано качество, както знаят всички фенове на марката от висок клас козметика Bobbi Brown.

Екстрактът от маслини и масло от ший се грижат за овлажняването на кожата, а устойчивата формула гарантира защита през целия ден. 

Козметиката на Bobbi Brown може да се намери в по-добрите онлайн бутици на този етап. Надеждата, че ще е и по достъпните щандове в хубавите парфюмерии у нас обаче остава. 

More from View Sofia

More Hair