Следва

We love: Портретните снимки на звездите от купона на Vanity Fair

Веско Маринов влиза в "Големите надежди"

Веско Маринов влиза в "Големите надежди"

People of art преди 10 години

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди" и това е Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март. С неговото присъединяване към екипа на шоуто, три поколения музикални изпълнители ще помагат и поощряват големите надежди.

За първи път Веско ще се изяви в даден тип шоу. До сега той никога не се е включвал в нито един риалити проект, както и в шоу за таланти.






Самият Маринов сподели, че се е колебаел дълго време дали наистина да участва в предаването, защото точно по това време е и неговото пролетно турне, което започва от 24 март до 22 април. „Трябваше да отложа няколко концерта, така че много хора ми се разсърдиха, но все пак го направих, защото за мен е удоволствие да работя с деца. Затова и се съгласих да участвам в предаването - надявам се да не ме възприемат като жури, а като приятел", разказа Маринов.

Шоуто започва на 12 март, а едни от най-големите български звезди ще обсъждат и коментират дечицата, които ще се борят за големите награди на предаването. Освен Маринов, другите двама оценяващи са певецът Любо Киров и протежето на Миро - Дивна.

За първи път, призовете ще бъдат цели три - малкият победител или победителка ще получат 30 хиляди лева, обучение в Ливърпулското училище за сценични изкуства под патронажа на Пол Маккартни и участие на един от най-големите певчески фестивали в Италия. „Искаме това дете да има реален старт в живота, надяваме се парите да бъдат използвани за неговото обучение, но за всеки случай подсигуряваме и образованието му в това елитно училище", коментира продуцентът Магърдич Халваджиян.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра