Следва

Биографичен мини сериал за пророчицата Ванга - от 19 март по БНТ1

Шон Пен дойде на партито на бившата си съпруга с новото гадже Чарлийз Терон

Мадона и Шон Пен, които някога, отдавна, бяха мъж и жена, са извънредно далеч от...

People of art преди 10 години

Мадона и Шон Пен, които някога, отдавна, бяха мъж и жена, са извънредно далеч от формулата "Войната на семейството", и не само не се мразят, ами си общуват с удоволствие, при това редовно.

Поп-чудовището дори покани екс-съпруга си на собственото си частно парти късно в неделя по повод "Оскарите". Съвсем естествено, разкошният мъжкар Пен ни най-малко не се смути от каквото и да било и пристигна на партито с новата си страст Чарлийз Терон, която малко преди това блестеше в уникална дреха на Dior на червения килим на церемонията.

По думите на очевидци, влюбените са изглеждали толкова щастливи и така откровено са проявявали чувствата си, че са се превърнали в главна атракция на вечерта. Един от гостите споделя:

Всички говореха само за тях, дори Мадона го забеляза!



Освен Терон и Пен на партито, продължило до сутринта, са присъствали и множество други звезди - от Майли Сайръс до Брад Пит с Анджелина Джоли. Децата на Мадона Роко и Лурдес също са се забавлявали редом до известните гости.

Шон Пен и Мадона бяха женени четири години, и се разведоха през 1989 година. Двамата са приятели и до днес. Дори наскоро певицата пътува до Хаити, за да подкрепи бившия си съпруг в благотворителните му дела, а той пък, от своя страна, е чест гост на нейните прояви.

По думите на близки до двамата, Шон е бил "единствената голяма любов" на звездата.




Мадона и Шон Пен, 1986

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра