Следва

Преслава Пейчева & Те с нова песен - „Тази Вечер” - Remix

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Много екшън и спиращи дъха ситуации от новите кино предложения, които наистина си заслужава да гледате. Пригответе се за една вълнуваща кино пролет, която няма да ви остави да скучаете...

Movies & TV преди 10 години

Много екшън и спиращи дъха ситуации от новите кино предложения, които наистина трябва да гледате. Пригответе се за една вълнуваща кино пролет, която няма да ви остави да скучаете.

"Раят съществува" ("Heaven is for real")

Актьорите: Али Татарин, Джейкъб Варгас, Грег Киниър, Кели Райли, Нанси Сорел, Конър Корам, Кендес Смит

Режисьорът: 
Рандал Уолъс

Сюжетът:
 Базиран на вдъхновената от истински случай книга филма на Рандъл Уолъс (сценарист на "Пърл Харбър" и "Смело сърце") се фокусира върху баща от провинцията, който трябва да събере нужния кураж и увереност за да разкаже на света невероятната история на своя син. 

Номинираният за “Оскар” Грег Киниър изпълнява главната роля на обикновения Тод Бърпо, чиито невръстен син Колтън твърди, че по време на тежката операция за спасяването на живота му той е посетил Рая. Напълно убедено в твърденията си младото момче разказва пред своите роднини за невероятното пътешествие в отвъдния свят и разкрива детайли за събития, които са се случили преди неговото раждане.

Объркан от случващото се Тод е принуден да обърне по-сериозно внимание на твърденията на сина си. Твърдения, които бързо започват да привличат вниманието на останалите жители в малкия град.

Премиерата:
16 април 2014 (световна)









"Саботаж" ("SABOTAGE")

Актьорите:  Джо Манганиело, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Малин Акерман, Сам Уортингтън, Харолд Перинео, Арнолд Шварценегер

Режисьорът: Дейвид Айър

Сюжетът: В центъра на сюжета на “Десет” е елитен отряд от Агенцията за борба с наркотиците (DEA), който работи върху най-сложните случаи и се изправя срещу най-опасните наркотрафиканти. Специализирайки се в светкавични акции, агентите от DEA (сред които е и героя на Шварценегер - Джон “Брийчър” Уортън) откриват склад с пари и наркотици в една от тайните квартири на известен наркокартел.

На пръв поглед изглежда, че това е поредната рутинна операция за залавяне на стока преди тя да стигне до улиците, но всъщност се оказва че става дума за планиран обир на пари в брой в който са замесени всички членове на екипа. След като успяват да скрият милиони долари без да бъдат заподозрени от началниците си те смятат. че са се измъкнали и тайната им не е била разкрита. Но всичко се променя когато членовете на отряда започват да умират един по един и никой не знае кой точно стои зад покушенията.

Премиерата: 10 април 2014 (Световна)









"Двойникът"("The Double")

Актьоритие: Джеси Айзенбърг, Миа Васиковска, Уолъс Шоун, Ясмин Пейдж, Ноа Тейлър, Джеймс Фокс, Кати Мориарти, Крис О’Дауд, Сали Хоукинс, Крейг Робъртс, Пади Консидайн

Режисьорът: Ричард Айоади

Сюжетът: „The Double” е създаден по едноименната новела на Достоевски и представлява любопитна смесица между черна комедия и психологически трилър (по някакъв начин доста напомнящ „Бразилия” на Тери Гилиъм). Историята се фокусира върху плахия и срамежлив Саймън Джеймс, чиито свят е разтърсен от появата на неговия абсолютен физически двойник Джеймс Саймън, който обаче е тотално различен във всичко останало – той е уверен, харизматичен и има успех с жените. И за ужас на Саймън, Джеймс бавно започва да превзема живота му.

Премиерата: 9 май (САЩ)







"Трансформърс: Ера на изтребление" ("Transformers age of extinction") 

Актьорите:  Келси Грамър, София Майлс, Глен Моршуер, Стенли Тучи, Ти Джей Милър, Никола Пелц, Марк Уолбърг, Лий Бингбинг, Джак Рейнър

Режисьорът:  Майкъл Бей

Сюжетът: Действието на мащабната лента се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в основен катализатор на действието ще се превърнат действията на група бизнесмени и учени, които се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии.

Марк Уолбърг се превъплъщава в ролята на начинаещ изобретател, който заедно с дъщеря си и нейния приятел неволно попадат в центъра на бурните събития.

Премиерата: 27 юни 2014 (за България)







„The Knick”

Актьорите:  Клайв Оуен, Джереми Боб, Джулиет Рейланс, Стив Гарфанти, Андре Холанд, Джоузеф Скарпино, Крис Съливан

Режисьорът: Стивън Содърбърг 

Сюжетът: „The Knick” е мини-сериал от 10 епизода – по модела на „Истински детектив” всичките ще бъдат режисирани от Содърбърг – чието действие се фокусира върху хирург (в ролята ще видим Клайв Оуен) и останалия медицински персонал на болницата „Knickerbocker” в Ню Йорк в началото на ХХ в., когато антибиотиците все още не са открити, всички операции са безкрайно опасни, а нивата на смъртност са изключително високи.

Премиерата:
Coming soon

More from View Sofia

More Movies & TV