Следва

Чантата легенда

ПРОЛЕТ 2014: 50-те миди поли от подиумите, за които да си мечтаем през новия сезон

Вечното превъплъщение на женствеността - миди полата, се завръща с пълна модна сила тази така жадувана пролет...

All fashion преди 10 години

Вечното превъплъщение на женствеността - миди полата, се завръща с пълна модна сила тази пролет.

Омагьосана с разкроени плисета, метализирани плоскости, секси асиметрични цепки и изкусителни транспарантни дантели, тя, полата с любима дължина, поне 4 пръста под коляното, този красив сезон страни от строгата си класическа визия, но запазва статута си на стилен коз.

Много й приличат вечната риза, прибрана под нейната висока талия, и възлюбеният на всички сезони - пуловерът. Може да се среща с други миди дължини, например на обемен топ или прекрасен тренч, и няма правила за това къде, колкото пъти и с какви обувки да я носим, освободена от всякакви задръжки.

Великолепното многообразие на миди поли, директно от подиумите на пролет-лято 2014, ни накара да мечтаем за точно 50 модела, които подобно на саката, за сме готови да заменим цяло кралство, ви показваме красавиците в пъстра галерия горе>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.