Следва

PFW: Дефилетата - Дебютът на Никола Гескиер за Louis Vuitton, есен-зима 2014/15

Стил урок на седмицата – неочаквана, но твърде добра комбинация

В последно време модата е експеримент, стрийт стайлът се превърна в подкатегория на...

All fashion преди 10 години

В последно време модата е експеримент, стрийт стайлът се превърна в подкатегория на съвременното изкуство, а за него, знаем, думата „ограничения” не фигурира в речника. Затова именно улицата е тази, която диктува и провокира фешън ежедневието ни.

Всичко е позволено, стига да е закачливо и вдъхновяващо. Така ни подейства и този ексцентричен аутфит, който приютява на пръв поглед несъвместими обекти, но го прави толкова убедително, че няма как да останем безразлични.

Вълненото preppy сако е дружка по-скоро с готин, мъжки панталон, но трябва да признаем, че дуетът му с готик флоралната пола, хитро завързана в асиметричен силует, е доста привлекателен и смел.

А за да остане акцентът върху богатия десен, всичко останало трябва да запази неутралитет. Ансамбълът обувка+чорап се е слял до неузнаваемост и е перфектно минимал решение, а черният клъч, въпреки че едва забележимо се прокрадва над сакото, е ключов детайл и завършва прекрасно визията.



Малко нежно злато за разкош винаги е добре дошло, а маникюрът като платно на Джаксън Полък е последната капчица в този бохемски артистичен коктейл.





More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.